Gladmir Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 "Customer response to the new iPad has been off the charts and the quantity available for pre-order has been purchased," Apple said in a statement. "Customers can continue to order online and receive an estimated delivery date." peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Kanuni said: wow oynayacaksiniz ipad 3 de deseler dusunurum ya da baska bir major degisik sey iste. ipad3 & d3 el ele bütün oyunseverlerin kalbine asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Lopeth said: kutusundan çıkıyor zaten bu satmıyorlar Bundle lar farkli heralde, singapur dan almistim app store dan, cikmamisti (ipad 2). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 kutudan cikmiyor diye biliyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 e. heeee eee scart giriside yokmus be pffff hobobibo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 oyle seyler cikar mi apple urunu kutusundan, ayip ediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 the brand new iPad has a massive 11,666 mAh battery under the hood, while the iPad 2 has just a 6,944 mAh battery. What we’ve got here is a case of Apple doing some sort of engineering magic to get that same amount of power storage into only a slightly larger area.. apple bu iste. simdi bir sene sonra digerleri takip eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Su pil olayi laptoplarada bi sekil yansisa, Q 3 de yeni nesil macbook lar gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Benimde kutudan çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Gladmir said: Su pil olayi laptoplarada bi sekil yansisa, Q 3 de yeni nesil macbook lar gelecek. soyle yansir diye dusunuyorum, yeni macbook prolar daha ince olur ama muhtemelen yine 10 saat gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 10 saat az mı yav. Yeterde artar adam olana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 10 saat maksimum kullanim. ucuslarda filan 10 saati rahat goruyorsun da normal kullanimla 6-7 saate dusuyor. hele bir de flash streaming varsa, 3-4 saat anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Eyeing the iPad 3, but have yet to take the pre-order plunge? Per The Next Web, your patience is about to be rewarded as Apple's updated its Reuse and Recycling program, which means owners of iPad 2s in "good condition" can sling them back to their maker in exchange for an Apple Store gift card. How much the mothership will subsequently send back naturally varies on what iPad 2 you've got -- ranging anywhere from $205 for the base 16GB WiFi model, all the way to $320 for the most capacious 64GB WiFi + 3G variant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 e alınan hediye çeki ipad 3 almak için kuklanılamıyor mu yani? hoş abd de 16gb wifi 205 den daha fazlasına gider mi onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 3 milyon adet satılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 daha cok cikacak o haberler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 şimdi şu ipad'in türkiye fiyatı ile amerika fiyatı arasında çok uçurum olur mu 100-150 bişiler değişcekse hiç gerek yok milletten istemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 hepsiburada.com 16 gb wifi 1499 lira falan mı ne satışa sundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 demin ona baktım bende new ipad diyor ama başka bişimi o bilemedim ipad3 değil mi bu aletin adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 değil http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipad/family/ipad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Bizimkiler isviçreden alacak bana, 1446 TL'ye ordan 64 GB wifi alabiliyorsun. Yada 32 GB 4G modelini alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 macaristanda yarın 64gb wifi 4g alcam 1700 liraya denk geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 çok ısınıyormuş, pil ve şarj (6 saat sürüyormuş!) problemleride varmış, wi-fi sorunluymuş, kısaca böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ne kadar zamanda düzeltirler ki acaba bu sorunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 9da açılıyo store adamlar tutturmuşlar bi illa 10da başlıcaz satışa diye benim de işim var 10da alamadım. fiyat ta 1700 beklerken 2000 çıktı niye bu kadar pahalı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar