roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 bildiğim kadarıyla farklı bir program üretebilmene imkan veren programlar appstore'da barınamıyor. apple politikası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 flipboard'u burada okumustum sanirim. soyleyen arkadasa tesekkurlerimi iletiyorum buradan. su ana kadar kullandigim en iyi, en yararli app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 flipboard candir canandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Dream Soccer die bir oyun var PES den Fifa dan daha iyi. F2p konseptiyle her an dolarları basma potansiyeli olmasa kral olacakmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 abi adamlar aleti alın oynayın güzel vakit geçirin diye yapoyor. eclipse kullanabilir miyiz diyosunuz. bizim şirkette de notebook yerine kullanmak isteyenler var. hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 aslında eclipse kullanırsın ama özel vpn fln gerekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 kozalak said: abi adamlar aleti alın oynayın güzel vakit geçirin diye yapoyor. eclipse kullanabilir miyiz diyosunuz. bizim şirkette de notebook yerine kullanmak isteyenler var. hayret ediyorum. kozalak insanlar bu sorulari alet daha portatif oldugu icin soruyor. Herkez apple in gundemini takip etmiyor nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 e iste portatif olmasının getirisi ve goturusu bunlar.su an için gerekli işlemci gücü pil vs. konuları cozulebilmis değil. o işleri yapmak isteyince daha sağlam pile islemciye vs ihtiyacın oluyor. onlar olunca da alet büyüyor. biraz daha beklemek lazım bunları yapabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar