Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPad 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Norak said:

çok ısınıyormuş, pil ve şarj (6 saat sürüyormuş!) problemleride varmış, wi-fi sorunluymuş, kısaca böyle.

alınmaz mı diyorsun yani şimdi?
bugün hepsiburada dan almayı düşünüyordum...
Mesaj tarihi:
ben bilmem :o bana bedava versen gidip birine kazıklayıp aleti o parayla bilgisayarıma parça alırım şahsen :D

http://www.explosm.net/db/files/Comics/Rob/trophy.png

işim olmaz ayıpad'le sdfs
Mesaj tarihi:
Dun viral bi haber okudum bu isinma olayi ile ilgili, LTE chipset den dolayi cok isiniyor gibi. Hurafedir tahminim ama dogru ise WiFi only ipad ler isinmiyor LTE ler mi isiniyor acep?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sadece amerika ve kanadada 4g'a bağlantı kurabiliyomuş ama anlayamadım niye öyle olduğunu. farklı bölgelerde farklı frekanslarda çalışacak şekilde yapmanın ne gibi bi zararı olabilir apple'a?
Mesaj tarihi:
var olup olmaması değil sorun, farklı frekanslarda yayın yapılması dünyanın diğer yerlerinde. mesela avusturalyada çalışmıyo 4g networklerde çünkü göremiyo ipad o frekansları. bi ton dava falan dönüyo false advertisement vs diye.
ayrıca avrupadayım ben t-mobile var, türkiye bağlamaz :P
Mesaj tarihi:
şöyle bi not ekleyeyim, kesinlikle kendi şarj aletini kullanın ve gece şarja bırakıyosanız şarj olurken kapatın aleti. iphone şarj aleti ile şarj etmeyin, uzun sürüyo baya.

edit: + olarak hdmi kablosuyla hd tv'ye bağladığımda kenarlarda boşluk çıktı, aspect ratio ile oynamama rağmen düzeltemedim. ya ben beceremedim yada full 1080p veremiyo hdmi adaptörü.
Mesaj tarihi:
BioHazarD said:

şöyle bi not ekleyeyim, kesinlikle kendi şarj aletini kullanın ve gece şarja bırakıyosanız şarj olurken kapatın aleti. iphone şarj aleti ile şarj etmeyin, uzun sürüyo baya.

edit: + olarak hdmi kablosuyla hd tv'ye bağladığımda kenarlarda boşluk çıktı, aspect ratio ile oynamama rağmen düzeltemedim. ya ben beceremedim yada full 1080p veremiyo hdmi adaptörü.

O aleti bende kullanmak istiyorum, 1080p verememesi spesifik bir app ile mi oldu yoksa kafadan direk tv ye taktin ve native resolution kenarlarda eksik olarak mi geldi?
Mesaj tarihi:
yarın ulaşıyor elime bakalım
yazarım yorumlarımı

arkadaşın bi tanesi abi ekranı o kadar güzelki ekranı izlemesi bile keyif veriyor dedi
bir başkası 2 asus tablet gücünde dedi

merakla bekliyoruz.
  • Yeni Oluştur...