Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPad 3

Absolut

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
var olup olmaması değil sorun, farklı frekanslarda yayın yapılması dünyanın diğer yerlerinde. mesela avusturalyada çalışmıyo 4g networklerde çünkü göremiyo ipad o frekansları. bi ton dava falan dönüyo false advertisement vs diye.
ayrıca avrupadayım ben t-mobile var, türkiye bağlamaz :P
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bi not ekleyeyim, kesinlikle kendi şarj aletini kullanın ve gece şarja bırakıyosanız şarj olurken kapatın aleti. iphone şarj aleti ile şarj etmeyin, uzun sürüyo baya.

edit: + olarak hdmi kablosuyla hd tv'ye bağladığımda kenarlarda boşluk çıktı, aspect ratio ile oynamama rağmen düzeltemedim. ya ben beceremedim yada full 1080p veremiyo hdmi adaptörü.
Sosyal ağlarda paylaş

BioHazarD said:

şöyle bi not ekleyeyim, kesinlikle kendi şarj aletini kullanın ve gece şarja bırakıyosanız şarj olurken kapatın aleti. iphone şarj aleti ile şarj etmeyin, uzun sürüyo baya.

edit: + olarak hdmi kablosuyla hd tv'ye bağladığımda kenarlarda boşluk çıktı, aspect ratio ile oynamama rağmen düzeltemedim. ya ben beceremedim yada full 1080p veremiyo hdmi adaptörü.

O aleti bende kullanmak istiyorum, 1080p verememesi spesifik bir app ile mi oldu yoksa kafadan direk tv ye taktin ve native resolution kenarlarda eksik olarak mi geldi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...