senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Norak said: çok ısınıyormuş, pil ve şarj (6 saat sürüyormuş!) problemleride varmış, wi-fi sorunluymuş, kısaca böyle. alınmaz mı diyorsun yani şimdi? bugün hepsiburada dan almayı düşünüyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 xaty varken hepsi burada ne yaaa bekle 5 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ben bilmem :o bana bedava versen gidip birine kazıklayıp aleti o parayla bilgisayarıma parça alırım şahsen :D http://www.explosm.net/db/files/Comics/Rob/trophy.png işim olmaz ayıpad'le sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 samsung galaxy ve transformer prime'la kiyaslandiginda sicakliklari ayniymis. yani isinma olayi biraz sallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 transformer tarzı bi alet yok mu windows çalıştıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Dun viral bi haber okudum bu isinma olayi ile ilgili, LTE chipset den dolayi cok isiniyor gibi. Hurafedir tahminim ama dogru ise WiFi only ipad ler isinmiyor LTE ler mi isiniyor acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Bende bugun ntvde okudum,üzerindeki chipseti değiştirmeyi duşunuyormus apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 haydaa lan kırk yılın başında bişi almaya heveslendiydim... şimdi herkes ısınıyor kitleniyor çipi bozuk demeye başladı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 önceki aypedlerle kızılötesi bi resim var nette sıcaklığı karşılastıran, yeni model böle alev alev resmen eskisine göre dfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 eskisine gore 10 derece daha sicak calisiyormus. lte ile alakasi yokmus, ekranla alakaliymis. rakip cihazlara gore ayni sicakliktaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 10 derece baya buyuk fark yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 fahrenheit olarak 10 dereceymis galiba http://cdn.iphonehacks.com/wp-content/uploads/2012/03/tablet20heat20chart-11339474.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 oyleyse o kadar da cok degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Aletin ekrani bagimlilik yapio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4Hv-nWqtD_U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 sadece amerika ve kanadada 4g'a bağlantı kurabiliyomuş ama anlayamadım niye öyle olduğunu. farklı bölgelerde farklı frekanslarda çalışacak şekilde yapmanın ne gibi bi zararı olabilir apple'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Türkiyede 4g altyapısı olmadığından olabilir mi acaba ? 3g zaten çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 4g altyapısı var sayılır da 4g hizmet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 var olup olmaması değil sorun, farklı frekanslarda yayın yapılması dünyanın diğer yerlerinde. mesela avusturalyada çalışmıyo 4g networklerde çünkü göremiyo ipad o frekansları. bi ton dava falan dönüyo false advertisement vs diye. ayrıca avrupadayım ben t-mobile var, türkiye bağlamaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 5 Mayıs'ta getiriyormuş Bilkom sanırım, 1400/1450 TL'den başlayacakmış fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 şöyle bi not ekleyeyim, kesinlikle kendi şarj aletini kullanın ve gece şarja bırakıyosanız şarj olurken kapatın aleti. iphone şarj aleti ile şarj etmeyin, uzun sürüyo baya. edit: + olarak hdmi kablosuyla hd tv'ye bağladığımda kenarlarda boşluk çıktı, aspect ratio ile oynamama rağmen düzeltemedim. ya ben beceremedim yada full 1080p veremiyo hdmi adaptörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Bilkom fiyatlari ortaya cikti. Saturn`den mail geldi. WiFi 16 GB: 1.199 TL WiFi 32 GB: 1.489 TL Wifi 64 GB: 1.729 TL 4G 16 GB: 1.499 TL 4G 32 GB: 1.779 TL 4G 64 GB: 2.019 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 BioHazarD said: şöyle bi not ekleyeyim, kesinlikle kendi şarj aletini kullanın ve gece şarja bırakıyosanız şarj olurken kapatın aleti. iphone şarj aleti ile şarj etmeyin, uzun sürüyo baya. edit: + olarak hdmi kablosuyla hd tv'ye bağladığımda kenarlarda boşluk çıktı, aspect ratio ile oynamama rağmen düzeltemedim. ya ben beceremedim yada full 1080p veremiyo hdmi adaptörü. O aleti bende kullanmak istiyorum, 1080p verememesi spesifik bir app ile mi oldu yoksa kafadan direk tv ye taktin ve native resolution kenarlarda eksik olarak mi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 yarın ulaşıyor elime bakalım yazarım yorumlarımı arkadaşın bi tanesi abi ekranı o kadar güzelki ekranı izlemesi bile keyif veriyor dedi bir başkası 2 asus tablet gücünde dedi merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Kutusu cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar