Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 toplanan çöp/recycle bilgilerinde hepsi toplanmış gözüküyor mu? bide bi bug vardı çok araç olunca full oluyor recycle binası sürekli ve azalmıyor hiç buda üretim yaptırmıyor içindeki modullere, tek çözüm yıkıp başktan yapmaktı, belki son patchle düzelmiştir traffic patchle düzelticez demişlerdi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 trafik işi çözüldü mü patchle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 0/20 tons of recyclables diyor. demin kapattim binayi calismiyor diye, kapaliyken bir 7-8 ton toplamisti galiba. toplayabildiginden az mi uretiyor sehir anlayamadim. mesela su an sehire bakiyorum hala yesil barlar var data map'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 sağda işte şehirde bu kadar çöp var şu kadarı toplandı diye göstermesi lazım işte ya çöp binasını yada orta menüdeki çöp kutusunu seçince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 1,415 of 1,823 collected diyor. demekki tuketebildiginden az recycle uretiyo sehir heralde. baska bir sorum daha var norak, sehirde issizlik yok, tax'ler %9 default ama surekli bir parasizlik sikintisi var residentlarda. town hall'da aylardir high rent protestosu var. ne yapmak lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 hmm belki daha yüksek seviyeli işler lazımdır, gelişecek yerleri parkları falanda vardır heralde, binaların falan gelişmesi yolun kalitesiyle alakalı bide, dandik yolsa upgrade olmuyorlar. gerçi city hall da sürekli bi isyan oluyor 100bilmemkaç saat gameplay oldu daha önünü boş görmedim ben dsfgsd ama farketmiyor oyuna pek, zaten problemi olan bir süre süre abandon edip gidiyor evini çat diye yenisi geliyor falan bende mesela gelir çok olunca hizmeti abartım gereğinden çok polis ambulans falan var bi helikopterleri eksik, ama birşey bulup gene şikayet ediyorlar arada lol vergileri de 8-9 seviyesinde bende, bide industry yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 city hall bir nevi city log. ben tropico'da alışmışım protestocular isyancı olacak, sarayımı basacak diye, acayip ters geldi simcityde hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 şehir sınırına ulaşmışsınız, yeni şehirden devam edin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar