Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkcell bakiyeli hattım var, faturalıya geçiremiyorum


tarkandakiahtapot

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar. yaklaşık 9 yıldır kullanmakta olduğum bir hattım var, bakiyeli.

babam o zamanlar bir şahıstan almış hattı, sonu 3636 diye. aldığı zaman hattı üzerine geçirme durumları pek yaygın olmadığından öyle kalmış satın aldığı herifin üstüne hat.

adamın nerede olduğu meçhul. ağrılı bir herifmiş. babam da bilmiyor nerelerde adam.

hattı faturalı yapmaya çalışıyorum, o adamın imzası ve kimliği lazım diyorlar. diyorum 9 yıldır hat bende, olmaz diyorlar. genç türkcell için kullanıcı olarak beni göstertmişlerdi ve abone etmişlerdi tarifeye beni.

niyeyse bu şey faturalıya geçmem için yeterli olmuyor.

yapabileceğim bir şey var mı sizce?

hat çok eski olduğu için herkeste numaram var ve belki de kaş'ta numarası en rahat bulunan heriflerden biriyim. o yüzden değiştirmemek konusunda ısrarcıyım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sahte kimlik dedim de aklıma kalpazan arkadaşım geldi. gerçi artık konuşmuyoruz.

yıl 2010. arkadaş var benim 2 tane, para basmayı düşünüyorlardı. her neyse, bunlar 20 lirayı taramışlar. daha sonra ölçüyü ayarladıktan sonra basım işine geçmişler. ilk baskıyı yaptıktan sonra hp'nin bir yazılımı varmış, bunların para bastığını algılayıp karşılarına uyarı ekranı çıkartmış. bir kez daha para basarsanız sizi adres bilgilerinizle birlikte emniyete veririz falan gibisinden.

daha sonra fişleri çekip kaçmış bunlar. kaçtıkları yer de, arkadaşın evi. akşam geri dönmüş tabii eve ama bir şey çıkmadı.

adama ne zaman kalpazanlık veya para basma muhabbeti açsan, "bizim 20'lik hala piyasada geziyor" diyordu. :D muhtemelen hala öyledir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elbette adamın kendisi başvurması gerekli aksi takdirke vekalet verebilir (ama siz adamı bulamıyorsunuz)

şöyle duşun faturalıya gectin ve 1k tl fatura geldi ve ödemedin adamın ocağına incir ağacını dikersin. o yüzden adamın kendisi başvurması ve sözleşmeyi imzalaması gerek. hattın 9 yıldır sende olması bir şey değiştirmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...