crushedasd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bana Bi Gump Edit Lazım Bi de Nasıl Yapıldıgını Anlatacak Bir Vatandaş İlginize!!!
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 GUMP Editor v0.31beta Önce indirirsen ve biraz kurcalarsan (ki büyük ihtimal anlarsın zaten), soru sormanın anlamı olur daha sonra ;)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Manloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Forumlarda Search diye bir özelliğin varlığından haberdar olmalısınız. Bu ve buna benzer topic ler açmadan önce bi arayın zahmet olucak ama..![signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
medievil Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ben Olsam Program Kullanmazim Elle Yazmak Daha Mantikli ve Pratik Geliyor Benim Icin Eger Hic Bilmiosan Bile Bi tane dialogu alip sagini solunu kurcalayip ogrenebilirsin mesela resizepic // 120 45 3000 60 100 kurcalarken tek dikkat edecegin sey text gosteripte yaziyi koymamak olur client gocer ugrastirir biton bu herhangi bitanesi fakat yeni dialog sistemleri cikti onlari sphereserver dan takip edebilirsin
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ne diyorsun aga sen adam verdatayı kurcalayacak sen kalkmış dialogdan bahsetmişin ya önce bi oku sonra üstün bilgilerinle kendini öv.
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 lol :)[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
mikado Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bakmadan cevap vermek boyle olsa gerek :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Albert Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bi surumu var bu gump editor'un beni fitik etmi$ti, program kendi kendini kapatiyordu. o surume denk gelmemen dilegiyle ;)
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bu sürüm temiz Math ;)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
medievil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 harbiden len :D kafam baska yere gitmis heralde ehuh verdata icin tabiki gump edit rulez
Öne çıkan mesajlar