dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 http://www.guildwars2.com/global/includes/images/hero-necromancer.jpg http://www.youtube.com/watch?v=ke25ZZ0RdgI&feature=BFa&list=UUH-_hzb2ILSCo9ftVSnrCIQ&lf=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Two-handed Staff — long range spellcasting weapon which emphasizes AoE support via use of conditions. Main-hand Scepter — provides a good mix of long range offensive spells. Axe — use powerful attacks to tear enemies at close range. Dagger — steal an enemy's health or life force at close range. Off-hand Focus — make the enemy vulnerable and freeze, or remove your own conditions. Warhorn — summon a swarm of locusts or daze enemies with the wail of the horn. Dagger — provides support, either by weakening foes or damaging them while healing allies. Aquatic Harpoon — reap enemies with close range attacks or terrorize them by summoning vampiric shrimp. Trident — thwart the enemy with offensive support and sink them into the abyss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Necromancer üvey evlatmı kimse ilgi göstermemiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ona söyleneck söz yok da o yuzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 en çok buff istenilen class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 pvp mi pve içinmi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Ne açıdan buff isteniyormuş çözemedim ? Damage herşey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 pvp tabiki elementalist'e kıyasla baya ezik diye yakınıyorlar,bilmiyorum denemedim necro hiç ama arkadaşımın ağlamasından bunaldım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 peki birşey sorucam wow gibi gw'da pvp itemları (pvp lvl sistemi gibi) - pve itemları diye ayrılıyormu yoksa pve'den düşenleri yada crafT'la yapılan itemlarımı kullanıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 wvw de evet spvp de hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 knox said: pvp tabiki elementalist'e kıyasla baya ezik diye yakınıyorlar,bilmiyorum denemedim necro hiç ama arkadaşımın ağlamasından bunaldım lol Abi ağlamaya devam edicek bu mantıkta düşündüğü sürece. BG'ye girip adam öldüriyim diye düşünürse bi noktaya gelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Forumda Necromancer hiç yok galiba. Tecrübeli arkadaşların teraziye bol bol tıklayacağım, söz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Gült olarak necromancy ye karşıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 necro bayağı sağlam ya ama silahları halen bi garip geliyor bana özellikle dagger first skill'i dizayn eden elemanı bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 staff ile alan skilleri döşeyip dagger'a veya spectre'ye geçmek çok faydalı oluyor. bu arada utility olarak minion almayı ben pek tercih etmedim ama tüm utility'lerle minion alınırsa ordu gibi gezilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ben necro açtım ilk olarak bi sıkıntım olmadı henüz, ilerleyen vakitlerde ağlamaya gelirim buraya bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 sPvP'nin vazgeçilmezi gibi bir şey.Oynayan ağlatıyor, mesela ben :P.Guardian+Necro point holdda inanılmaz başarılı.Küçük bir ipucu Well'ler hafif buff yedi.Condition+Well deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 wvw de necro var bayaa kötü deil heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 40'dan sonra ikinci trait tier'i açıldıktan sonra pve'de necro çok rahatlıyor. Survival'ı yüksek bir class olduğu için spvp'de de kolay kolay yere inmiyor, condition'lar çok fena bi de trait'in birinde hatırlayamadım şimdi life blast'ın might stackladığı trait var bomba oluyor öyle bi deneyin. ds'de might'i stackleyin zaten ciddi vurmaya başlıyor lifeblast daha sonra normal formda saydırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 İğrenç sesi olan staff yüzünden hafiften soğuttu beni bu necro. O sesi kapatmak mümkün mü? oyunun dosyalarından silsem problem çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 dsaf... necro'nun en büyük sorunu o ses ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 baltanın sesi de rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 şöle iyisinden taze bi WvWvW buildi paylaşacak bi necro yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 minion+aoe gitmelisin.Öyle pek bir alternatifin yok zaten.Death,blood,spite dengeli bir harcama ile ulaşabiliyorsun.Zaten Pve'de life force gani, death shroud için ilave traite ihtiyacın yok.http://gw2skills.net/editor/en/?fQAQNBmODxEhMjnFtZGdDcQKev0A şöyle bir şey olabilir.Aksesuar ve runeları sen belirse ama power+toughness ve vitality gitmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 oyunda toughness - vitality - cond damage gitme diye birşey yok di mi böyle bir item görmedim, transmutation stone ile gidilebilir sanırım onda tek tek statları takaslıyordun sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar