Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wasteland 2

Norak

Öne çıkan mesajlar

intin action pointte verdiği düşünülürse tekrar oynacaksam kesinlikle 10 int yapardım
bir defa fazla int daha erken combat skill tamamlatıyo
birde skill checklerde uraşmıyorsun zaten oyunun ilerleyen kısımlarında combatta computer skilli ile robotları animal hede hödö ile beastleri dövüyosun

aslında düşününce sadece assault rifle gidiceksen charlara combat speed dünyanın sonu değil
zaten ilk iki tur genelde düşmanlar sana dogru kosuyo range girebilmek icin
o sırada yanasanın azına hayvan gibi yüksek combat skillinle vurunca
Sosyal ağlarda paylaş

benim charlar zaten
2 assault
1 sniper
1 energy

normalde orynarken pistol ile rose
shotgun ile ayyaş hobo
bide submachine gun ile papaz vardı
(satanist oğlanı almadım)

bi dönem yumrukları ile robot adamda vardıda combata girene kadar genelde bitiyodu combat

2 assaultun tek sıkıntısı ilk actte kızıl saclı hatun da assault oldugundan kursun cok problem sona boku cıkıyo zaten her yer kursun
Sosyal ağlarda paylaş

Revangelis said:

karatan said:

Eski oyunu kütüphaneden kaldırmanın bir yolu var mı arkadaşlar, kaldırdım zaten oyunu ama silik silik duruyor orada canımı sıkıyor.

set category yap eski oyunlara bitane ata
sonra o kategoriyi gizle

category girmesine gerek yok sadece set categoriesden hide this game in my library yapcak, bitirdiğim oyunu atıyorum ben öyle
Sosyal ağlarda paylaş

cok saracak bisi yok zaten cogu sey asiri klise cunku oyunda, quest olsun, dialog olsun, savaslar olsun bayiyor kisa sure sonra gear olarak da belli bir seviyeye gelince patlata patlata gidiyorsun zaten herseyi, ben sirf hersey heryer bitsin diye cok uzun sure zorla oynadim ama bayik yani biraz evt.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...