Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 10 int 4 skill point her lvl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 intin action pointte verdiği düşünülürse tekrar oynacaksam kesinlikle 10 int yapardım bir defa fazla int daha erken combat skill tamamlatıyo birde skill checklerde uraşmıyorsun zaten oyunun ilerleyen kısımlarında combatta computer skilli ile robotları animal hede hödö ile beastleri dövüyosun aslında düşününce sadece assault rifle gidiceksen charlara combat speed dünyanın sonu değil zaten ilk iki tur genelde düşmanlar sana dogru kosuyo range girebilmek icin o sırada yanasanın azına hayvan gibi yüksek combat skillinle vurunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 sadece assault rifle gitmeyin. tavsiye etmem dengelemisler shotgunla sub machineguni da. ayrica heavy de iyi, zaten energye gecis yapacaksiniz 2.actte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 benim charlar zaten 2 assault 1 sniper 1 energy normalde orynarken pistol ile rose shotgun ile ayyaş hobo bide submachine gun ile papaz vardı (satanist oğlanı almadım) bi dönem yumrukları ile robot adamda vardıda combata girene kadar genelde bitiyodu combat 2 assaultun tek sıkıntısı ilk actte kızıl saclı hatun da assault oldugundan kursun cok problem sona boku cıkıyo zaten her yer kursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 tmm cokta kasmıycam dediginiz gibi bi setup yapayım aksama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Dırector's Cut'a başlamadan önce veya en azından gruptan npc çıkarmadan önce patchi bekle. Çünkü şu anda gruptan atılan npcler tamamen ortadan kaybolabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 hayde genemi bekliycez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Eski oyunu kütüphaneden kaldırmanın bir yolu var mı arkadaşlar, kaldırdım zaten oyunu ama silik silik duruyor orada canımı sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Gruptan attıkların mı hiç almadıkların mı? Adamları bi kere alır grubuna eklersen sonra cıkarınca ranger merkezibe gidiyolar sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 karatan said: Eski oyunu kütüphaneden kaldırmanın bir yolu var mı arkadaşlar, kaldırdım zaten oyunu ama silik silik duruyor orada canımı sıkıyor. set category yap eski oyunlara bitane ata sonra o kategoriyi gizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 gfds güncellicem diye alıntıladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 BonePART said: Gruptan attıkların mı hiç almadıkların mı? Adamları bi kere alır grubuna eklersen sonra cıkarınca ranger merkezibe gidiyolar sanırsam. İşte gitmiyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Revangelis said: karatan said: Eski oyunu kütüphaneden kaldırmanın bir yolu var mı arkadaşlar, kaldırdım zaten oyunu ama silik silik duruyor orada canımı sıkıyor. set category yap eski oyunlara bitane ata sonra o kategoriyi gizle category girmesine gerek yok sadece set categoriesden hide this game in my library yapcak, bitirdiğim oyunu atıyorum ben öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 her gün yeni bir bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Gizli oyunları nereden görüyoruz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 steam acildiktan sonra cs nin uyerine tikliyosun 6 saniye bekliyosun sonra wastelande iniyosun, 1 saniye durup gta ya geliyosun 3 saniye bekleyip klavyeden hidden yaziyosun. akuma aciliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Yeşil ninjayı da söyle bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 selam ben yaşlanmışım , kafa cok dolu şu aralar bide saramadım şimdilik 2 gittim böcek möcek geldi zaten hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 oyunun ilk kısımları çok sarmıyo zaten ilk kısımlar çok çuf çuf tren modunda pek seççek bişi yok sonra biraz daha açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 cok saracak bisi yok zaten cogu sey asiri klise cunku oyunda, quest olsun, dialog olsun, savaslar olsun bayiyor kisa sure sonra gear olarak da belli bir seviyeye gelince patlata patlata gidiyorsun zaten herseyi, ben sirf hersey heryer bitsin diye cok uzun sure zorla oynadim ama bayik yani biraz evt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar