kozalak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 selamlar, soyle bir programa ihtiyacim var. periyodik olarak yapilmasi gereken isleri ilgili kisi ya da gruba bildirip bunun yapilip yapilmadigini da geri donus olarak bi sey ariyorum misal bu gorevler bir db de tutulacak. zamani geldiginde program ilgili kisiye mail aticak git bu isi yap diye. adam isi yaptiktan sonra gelecek bi web arayuzu ya da bu tarz biseyle bu isi yaptim diye okeyliycek. ara ara da bunun raporlanmasi gerekecek..olay ozet olarak bu.mail yerine baska bi sistem de kullanilabilir, sadece ornek verdim onlari isi anlatmak acisindan. hali hazirda yazilmis freeware yazilimlar var midir? hangi keywordlerle arasak iyi olur? yoksa da boyle bie sey yazmak ne kadar surer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 jira var sen task tanımlayıp gönderiyorsun millete onlarda sana feedbackte bulunuyor sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 parali ama bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yazılımcılar nerdesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Selam, LOE (Level of effort) denen lanet seyi en cok zorluyan sey malin yazilma asamasinda degisen beklentilerdir. Ne kadar surmesi, tam olarak neye ihtiyacin oldugunu ne kadar bilmenle alakali. Detayli olarak neye ihtiyacin oldugu belirleyip, paticik donanim/yazilim a takilan coder lardan gonullu olarak birseyler yapmalarini istiyebilirsin, tabii ki project open source olacaktir, ilk donate de senden gelir ;) Edit: Jira daha cok software development asamasinda issue tracking icin kullaniliyor, senin isinide gorur ama para verip alakasiz isler icin kullanmak anlamsiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 paralı kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 http://www.todoyu.com/ Suna bir goz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 yok abi paralı olmayacak. ok olayı tam olarak anlatıyorum. belirli grupların belirli periyotlarda yapması gereken işler var. bu işlerin hatırlatılması ve işlerin yapılıp yapılmadığının (başarılı ya da başarısız) da geri bildirimi alınmalı ki o ay rapor çekilip şu işler yapılmış bunlar yapılmamış ya da başarılı olmuş denebilsin. benim aklımdaki şeyi anlatayım. ufak bi database de grup(mail gurubu ya da mail adresi), görevler, periyod bilgisini tutayım ( güvenlik grubu- logların kontrolü- 3 ayda bir) şeklinde. bir tane de history table yapayım. yazacağım program hergün görev tablosunu kontrol edecek ve zamanı gelen görevi ilgili ekibe mail atacak. bu işin yapılıp yapılmadığının bilgisini almak için de basit bi web sayfası yapayım. gönderilen mailde de bu sayfanın linkini vereyim. adam görevi yapınca sayfadaya gidip sonucu işaretlesin ok desin. bu kayıt da benim history tabloma insert olsun. olayın aslı bu. sonrasında sorgu çekip grafik çizdrilebilir ya da sorgudan sadece tamamlanan işler çekilir mail atılır vs. bunlar sonraki işler. evet coder arkadaşlar, ben kafamda böyle bir yapı kurdum belki saçma bir yapı kurdum bilemiyorum. önerilerinizi alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 dotProject Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 sharky said: dotProject ustteki mesaj alıntı yapılmaz ama mesaj gitsin maksat. sharky bu verdigin program yapacak mı dedigim seyi?sitesine girdim de, net bi bilgi lazım.olmadı kurup deniycem bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 todoyou isini gorecek bir urun, ona baktin olmadimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 abi yakinda aynen bole bi web application yapicam kendim icin yapicaktim da senin isini gorurmu bilmem fdsfds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Gladmir said: todoyou isini gorecek bir urun, ona baktin olmadimi? abi ücretsiz olması lazım. incelemedim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 reyou said: abi yakinda aynen bole bi web application yapicam kendim icin yapicaktim da senin isini gorurmu bilmem fdsfds :D abi dökümantasyan falan koyacaksan yolla bana da ben de kendim için ekleme çıkarma yaparım olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 yok kendi siteme entegre bi application olacak yani ayri olarak cikarip verebilecegim bisi degil, ihtiyaclarini karsilarsa ne mutlu sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 yazılmışı vardır. Ama bahsedilen bu şeyin open source hedesi varsa göz atmaya değer. Benimkisi yazılım işi değil ama denemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 reyou said: yok kendi siteme entegre bi application olacak yani ayri olarak cikarip verebilecegim bisi degil, ihtiyaclarini karsilarsa ne mutlu sana :D abi kendim için değil yoksa kullanırım :D şirket içinde kullanılacak. :D olmadı ben yazıcam işte bi şekilde. yukarda tasarımı anlattım. çok zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 GEd said: yazılmışı vardır. Ama bahsedilen bu şeyin open source hedesi varsa göz atmaya değer. Benimkisi yazılım işi değil ama denemeye değer. sharky nin verdiği şeyi deniycem bi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ya benim dusundugum su sekilde olacak; sitede dicemki; - haftaya pazar saat 4 te hali saha maci var - bana hergun saat 3 te mail at gibisinden olay bitcek, cok basit bisi olcak. daha sonra gelistirebilirim ama sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 sharky said: dotProject Arkadaş bu ne zahmetli bişeymiş. Yok esküel çek yok apaçi kur mapaçi kes. Ben de böyle installer gelicek kurucam tık tık kullanıcam zannediyordum. Sıradan bi kullanıcı olarak hiç bulaşmasam mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 valla dotProject e bakınca ben de noluyoruz dedim. ama denemek lazım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 kozalak said: Gladmir said: todoyou isini gorecek bir urun, ona baktin olmadimi? abi ücretsiz olması lazım. incelemedim o yüzden. Ucretsiz o, enterprise support almak istersen onu satin aliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 heaaa bakayım o zaman bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_project_management_software ARalarinda iyi birsey bulursan yaz buraya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 o kadar detaylı şeye gerek yok ya. kendiz yazıcam programı eğer istenirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar