aente Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Laptop'un D'si ağlıyor, 350kb ile veriyi kopyalıyor, bazı dosyalar hiç kopyalanamıyor. Defrag denedim belki işe yarar diye olmadı. Böyle bir şeyde çözüm format at geçer cinsinden midir, yoksa o makine(laptop) servise gidecek seviyesende mi? D: de baya baya bir iş var mutlaka kurtarılması lazım. İlla servise vermek durumunda kalacaksak d'yi formatlayıp sonra veri kurtarma programı ile alabildiğimiz kadarını alsak mı, adamlara mı desek siz kurtarın diye(Ben Gold Computer'ın teknik servisinin yetebileceğini sanmıyorum gerçi herhangi bir şeye). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 format at. geçmezse servise götür. adamlara kurtarmalarını söyleme. gizli dosyaları görsünler istemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 gizli dosya değil ya fsdf keşke o kadar basit olsa, onlarca tasarım işi var içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 hıhı, tasarımlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Benimde bu yaz hdd me olmuştu.Hatta bir süre sonra 5 6 kb ile aktarıyordu.15 20 gün aktarımı kesmedim herşeyi aktardım ben.Baya bi takılıyor bazen 7 8 saat hiç aktarmıyor sonra devam ediyordu 5 6 kb ile.Küçük küçük dosyalar halinde aktarmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 hz eyyub vs akhlaur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 dial up bile daha insaflıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Akhlaur said: 15 20 gün aktarımı kesmedim herşeyi aktardım ben. keşke 15-20 gün öyle boş boş yatacak vakti olsa ama o yok malesef. sanırım format atıp sonra veri kurtarma deneyecez, ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quagmire Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Diskte yaptığın veri alma/gönderme işlemlerinde arkadan mekanik bir ses geliyorsa bu harddiskinin öldüğü anlamına gelir ama verileri kopyalaman için yeterli zamanın olur. Yedekleme işlemini kısa kısa parçalar halinde yap. Ör: resimlerim klasörün diye bir klasörünün oldugunu varsayalım. Bunu bir kerede almak yerine içerisindeki klasöreri ayrı ayrı almanı öneririm. Bütün parçaları bi kerede alınca hasarlı disklerde kitlenmeler yaşanabiliyor dikakt etmen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 dönülmez yola girmiş o hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar