Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tweepu.com hakkında görüş!

tinu

Öne çıkan mesajlar

yeni sitemiz yeni projemiz tweepu.com hakkında bilgilendirme yapmak istedim sevgili paticik halkı,

www.tweepu.com , twitter üzerinde bir reklam ağıdır efendim, 15-20 gün içerisinde , twitter kullanıcıları yayıncı olarak sisteme kayıt yaptırmaya başlayabilecekler, siz hiç bir şey yapmadan ama sizin belirleyebilceğiniz sıklıkta, sizin twitter sayfanızda reklam tweet çıkacak, bu reklam tweetinden sizi takip eden kişi sayısana göre para kazanacaksınız bu paralar hesabınız da birikecek belli bir seviyeye ulaştığı anda bu parayı banka hesabınıza aktarıp paranızı cekebileceksınız,

firmalarda kendi reklamlarını bir anda binlerce twitter kullanıcısı ile milyonlarca kişiye duyurmuş olacak , ayrı markaları binlerce kişi tarafından twittlendiği için gündeme çıkacaklar, tabi firmalarda ulaşmak istedikleri takipci sayısı, yayınlamak istedikleri twitter kullanıcısı sayısına göre bir reklam ücreti ödeyecekler,

ilerleyen dönemde ise, adwords gibi kredı kartı ile butun bu reklam işlemlerini otomatik yapabilecekler.

sistem kısaca budur, yorumlarınız duyabılırmıyım,
Sosyal ağlarda paylaş

followladıklarım, facebooktaki reel arkadaşlarım dahil, samimi olmayan bir şekilde reklam geçtiğini gördüğüm an iletilerini gizliyor ya da takip etmeyi bırakıyorum.

tahminimce bi havuzdan çekilecek tweetler, bu da reklamı yapan kişinin bahsi geçen ürünü kullanmadan reklamını yapması demek. anında iletişimimi keserim.

bu benim şahsi takıntım tabii. şu sisteme kayıt olacak onlarca da kişi var etrafımda, ama merhaba merhaba onlarla da :D
Sosyal ağlarda paylaş

işte bunu önlemek açısından kategorilendirme sistemi var, yani mesala sen yayıncısının , kendi sayfanda hangi kategorilerde reklam yayınlanmasını istediğini, bir günde veya haftada en fazla kaç reklama izin verdiğini, reklam yayınlanacak saate varana kadar ayarlama yapabiliyorsun, bunda amaç seni takipedenleri minimum oranda rahatsız etmek.

yani kalkıp senın twitter sayfanda 5 dk bır reklam tweeti cıkmayacak butun bunların ayarlamasını yapabileceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

unfollow olmasını istemeyenler bu ayarlamaları düzgün yapmaları lazım, aslında günlük limiti bende belirleyebilirim, mesala günde max 3 reklam gibi, yada haftalık bir max sınır koyabilirim, ama dediğim gibi bu reklam metinleri insanları rahatsız etmeyecek düzende işyecek , yani takipciler takip ettikleri kişiden sürekli üst üste spam gibi reklam tweetleri almayacak, bunun önlemini biz alıyoruz zaten.

Reklam metnine örnek vereyim , mesala şöyle bir şey olabilir;

Whopper menu alanlara perşembe ve cuma günleri #BurgerKingSinemaBileti veriyor.

gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...