Anelor Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Arkadaşım VGA nın sıcaklığına elle bakmaya çalışırken fanı kırmış. Biz şimdi bu fandan nerden bulabiliriz nasıl bir yol izleyek. tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 graka model marka felan ver aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 çok çeşit var. vatan a falan gidin modelini söyleyin versinler yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 benim 8600gt ın fanıda motor gibi ses yapıyordu, baktım buna uyan vga fanlarına karttan pahalıydı. gittim ufak bir kasa fanı aldım, bağladım iple idare ediyor. oyuna bile giriyorum hala yanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 türksün dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Flassh said: gittim ufak bir kasa fanı aldım, bağladım iple idare ediyor. oyuna bile giriyorum hala yanmadı sdfdsfdsf bunu bende yaptım eskiden,gayet pratik.sonra çok zengin olunca yapmadım bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 o da bişi mi ben vantilatör dayadım kasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 işte zenginin farkı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 msi hd 6850 power cyclone edition olması lazımdı model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 cyclone özel soğutucu oluyor sanırım bi de.vga fanı satılıyor mu ya ben satılmıyor diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 valla çok bi ''özel''liği yoktu fanın ama ebatı falan büyük tabi böyle ondan bulabilir mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ekran kartının sıcaklığına elle bakarken nasıl fan kırılır yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 1-vga mi? 2-elle sicaklik bakmak mi? 3-fani kirmak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 hulkmış arkadaşı. parmağı deydirirken kırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quagmire Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Anelor said: Biz şimdi bu fandan nerden bulabiliriz nasıl bir yol izleyek Yarışmaya nerden katılıyorsun bilmiyorum ama İstanbulda Kadıköyde pc cilerin oldugu bi çarşı vardı adını hatırlamıorm orada bulursun ya da Eminönü Doğubank'a bakabilirsin, Ankarada da Ulus/Konya sokaktaki elektronikçilerde bulabilirsin. (Fanı alırken iletkenliği artırıcı yapıştırma jelinide almayı unutma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar