-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 tavsiye ederim. çok ii bi oyun. engizisyon muabbeti çevresinde dönen bi oyun. ama tarih 1996. yer roman imparatorluu. alternatif bi tarih. zevkli bi rpg oyunu. mmorpg tadına bişi. yurtdışı hatları kesik olduu bu günlerde tavsiye ederim hehe[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 disketmi oyun cd mi söylermisin yoksa dl mi ettin ne yani acıkllarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 net yokken nasıl mmorpg oynanır? netten oynanmazsa nasıl online olur? kafam karıştı. yanlış anladım bişileri herhal.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 "zevkli bi rpg oyunu. mmorpg tadına bişi" iyi oku :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 2 cd ya geçen haftamı ne çıktı. yepisyeni bi oyun. bugün aldım bende sevdim oynuom şu an :)[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Mirage, 24 May 2003 20:18 tarihinde demiş ki: net yokken nasıl mmorpg oynanır? netten oynanmazsa nasıl online olur? kafam karıştı. yanlış anladım bişileri herhal.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] mmorpg tadında dedim mmorpg demedim ehe[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ss lerini görebileceğim site warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 eet site isteriz eet çok üşengecim kendim bulmaya üşeniyorum :)[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya grafikler gayet güzel kendini oynatıyor türkçe sitelerde ss henüz yok sanırım. gavur sitelere de ulaşamadığımıza göre ss göremeyeceksiniz üzgünüm ama güvenin bana ya :) güzel oyun[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar