Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ya hiç koçlu pati varmı ya?Yannızmı kaldım buralarda bohu!![signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 koçlu ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me [Bu mesaj NotoriuS tarafından 19 Ekim 2004 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 koç lisesi veya ünisi demek istedi heralde[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 zamaninda kocluyduk ama sukur allaha mezun olduk. koc lisesindeyseniz bilirsiniz ama yinede yazayim fusun sux :-p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ben, Berk, BonePart, Jadelith, riglous, Mendoza, Befounder, bir kac tanezorla uye yaptigimiz kiz (kactilar sonra :P) Koc Lisesi mezunlari, Bonepart haric hepimiz 2004 mezunuyuz, gec kaldin kisacasi, Bone da 2002 mezunu universite diyosan baska, beter ol derim :P[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 aa evet bi de bu herif var iste :P en son mesajin 07/26/04 da zaten, nasil hatirliyim hehe[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ben koç lisesindenim hata şu an bu msj ı koç lisesinden atıyorum[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ya hiç unili yokmu? Ne cenap uniymiş be 1 pati bilem yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya merak ettigim benim koc lisesinde koc uniisine geciste kolaylik sagliolar mi ????[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 olm koc bu..sağlarmı serefsiz :).. sabancı olsa neysede bu hıcde ole delıkanlı bı adam deıl[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 şu an koçta olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 concon patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Sir war gene benim donemimden 2002 mezunu hatta ogunuz taniyodur adam her talent showa cikti cunku koc liseli razorjimmi war ama mezun oldu bu arad aliseden uniye gecis icin extra bi kontenjan felan yokz zaten uanlar dusuk yane koc lisesindenden cog kisi cok rahat girdi sanirim tek bonus lise meuznlarinda 10% mu 15% mi ne bi indirim war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bu arada deamon koc lisesi ben mezun oldugumda janjan deil basarili bi okuldu su anda bilemiyorum ben irdigimde ozel okullar sinavinda aman ve robertten sonra en yuksek puanla alan okuldu (avusturyayla kafa kafayaydi diye hatirliyorum) ben 90 netle mi ne girmistim lisemle ve egitimiyle cidden cok gurur duyarim ole jonjon felan dediginiz okullardan deil onnar istek vakfi felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 niye hortlatıyorsunuz abicim topiki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ha unutmadan jonjon dediginiz okul oss de belki basarili deil cok ama (benim doemimde oss 7 incisi 2 donem oncede 3 uncusu mu ne wardi onnar istesna) her sene amerikanin en iyi okullarina (harward yale dahil) burslu ve burssuz 100 den fazla orenci yolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 adam warmi diye sormus aslinda yeni topik acabilirdide zaten ozet bi topik yane buray ayazmasi bence sikinti deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 benim açımdan da bir sikinti yok, dyna bab'ın kitlediği topikler olmuştu geçmiş zamanda o yüzden şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 üniversiteye itafen yazdm onu bone bi de her okul yolluo kimsenin gözüne sokmanın manası yok herkes bizim okulu sunu bunu yapıo die yazsa boku cıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 sen af etmisin bende cevapladim banane baska lisenin basarisindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 codename su an yanına anime izlemeye adam arıyor .sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hala concon patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ben koç burcuyum olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ben de 2004 mezunu conconum. konusmalarimdan zaten anlamissinizdir... Koc Uni. bursu 25% bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ey gidi gunler [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 06:31 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar