cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 güneşin onaylaması lazım tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Takımlar fena değil gibi ama çok ağırlık olacak üstümde, Baki'ye güveniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Eziliriz o kadrolarla. Just saying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 görkem gelemiyomuş güneşten de onay alamadık hala görkemin yerine kaleci ayarlandı güneş gelemiyomuş, yerine birini bakıyor seren ben de kermite ulaşmaya çalışıyorum, numarasını bilen varsa versin bana lan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Laaan, istiyorum formadan İlhan anca gördüm msgı Konn said: maclardan sonra ezdik, koyduk, ne bicim taktim falan gibi yorumlar olurdu onlardan bir tutam atinda kim napio merak ediyorum burda. ben mesela haftada 2 antrenman 1 veya 2 tane de 11v11 maca cikiyorum gelir gelmez goztepenin yesilliklerine akabilmek icin. Tolga kanka bana bi soyle Shanghai Shenhua formasi ister misin? http://www.shenhuafc.com.cn/ forma da burda varmis bak burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Khelben said: Eziliriz o kadrolarla. Just saying. Gerçekten anlamıyosun futboldan sen ya, o yazılan kadrolar tam denk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 o yazılan kadrolardan 20 kişi değişti, bir adam buluyoruz biri satıyor. 16 yı yakalayamadık. kaleci lazım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Dracos tolga kenshin mulgear wish larry Baki fiz Fde spidee dreagloth khelben cava kermi fde sertac bu kadrodan görkem-fde+1-spidee gelmiyo yerlerine recokongo-khelben+1(kale) bulduk bir kaleci daha lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 +1 lazımsa bulmaya çalışırım hmm kaleci bulamadım arkadaşın işi varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 kaleci bulabilirsen, ADAMSIN CAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 larry +1 getiriyor 16 ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Bi taraf kalecisiz mi olacak? Ohshi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 2 gol attım. lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 alves gibi gitti Hakan gibi attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 özür dileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 hakan yine moral yok edici orta sut karisimi uzak kose doksana takma gollerinden falan mi attin yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Araya kaçıp mükemmel forvet golleri attım. Senin atamadığın cinsten. ZAAAAAAAAAAAA XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Vuruş olarak şu golün aynısını attım. Ama gelişimi olarak defansı kendim geçmem daha da şık hale getirdi. Bkz: hagi gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar