cavanagh Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 11 Mart 2012 19:00 - 20:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) adam başı 9TL !! haraç sistemi geri döndü bozuk para getirsin herkes, 10 TL verenlerden 1TL kesinti yapıcam para üstü verme derdini kaldırıyoruz ortadan yoklama başlasın belki gelirim diyenler perşembe akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onlar yok sayılacaklar. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 sertac tolga baki dracos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 abi şu mesajı da c/p'ye ekle gözünü seveyim. her hafta aynı 5liyi farklı şekillerde yazmaya üşenmedin mi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ilk mesajda gözden kaçar o mesaj o şekilde akılda kaldı ben kimsenin okuduğunu zannetmiyorum ilk mesajı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 maç cumartesi di mi ?ilk mesajı okumayıp böyle yazıyolar normalde. varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 VARIM DİYO yer varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bana süpriz dogumgunu hazırlıyolarmış gelemem %90 ama slot rezerve ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Sürprizi kalmamış pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Her hafta yazılıp gelmeyen adam Tolga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 mulgear6 said: bana süpriz dogumgunu hazırlıyolarmış gelemem %90 ama slot rezerve ediyim salak cumartesi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bende geliyorum btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 cumartesiymiş o pazar varım ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 fde in kaleci de getiriyor bir de bir arkadaşını getiricek sanırım bikaç haftadır bekletiyodum elemanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 maclardan sonra ezdik, koyduk, ne bicim taktim falan gibi yorumlar olurdu onlardan bir tutam atinda kim napio merak ediyorum burda. ben mesela haftada 2 antrenman 1 veya 2 tane de 11v11 maca cikiyorum gelir gelmez goztepenin yesilliklerine akabilmek icin. Tolga kanka bana bi soyle Shanghai Shenhua formasi ister misin? http://www.shenhuafc.com.cn/ forma da burda varmis bak burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ilhan forma kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 forma kotu de adam bende nforma istemisti o yuzden soruyorum. Bir de koaly degil bu cinlilerin formalarini bulmak. Ulusal takim satiliyor ama bu Shenhua olsun veya Guandong olsun falan, mutlaka adamlarin stadinda bulunan store'lara gitmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ilhan bana alabilirmisin bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Haziran orasinda donucem ona gore dusum. Bir de fiyatini falan ogreneyim, burda Nike'a geldi mi bilmiyorum store a gitmem gerekebilir. Ben sana detaylari yazarim ona gore ok yada bok dersin alirim o zaman. Kargo ile de yollasam 2 ayda gelmez o yuzden donerken alabilirim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Benim bu hafta gelip gelemeyeceğim biraz geç belli olacak sanırım, belli olduğunda söylerim, yer kalmışsa aranıza alırsınız heralde =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tamamdır ilhan bu arada yer kaldıysa ben geliyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 cavanagh fizban tolga baki sertac khelben+1(kale) kenshin wishmaster fde recokongo larry mulgear dreagloth khelben kermit unuttuğum varsa söleyin acele baktım şimdi çeşitli yerlerdeki mesajlara böle 16 ettik fde+1 kaleci bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 kermit in metresi gibiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Herkesi taniyoruz, kadrolari kursak ya simdiden Dracos tolga kenshin mulgear wish larry Baki fiz Fde spidee dreagloth khelben cava kermi fde sertac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar