Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 pazar gününden beri dsl'im bağlanmıyordu.bugün telegomcu amcalar geldiler baktılar falan. modemim yanmış.ya 6 günde nasıl modem yanar ya nası becerdim bilmiyorum:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ben kablo modeme su döktüm çalışmadı gittim yenisini aldım geldim çalışıyordu :D iade de etmedim dursun :) varsa kablo modem isteyen satayım =P[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ben yeni bilgisayar aldığımın ilk günü 3 kere power supply yakmıştım[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Modem dandikmiş yahu 6 günde modem mi yanarmış :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 uyuz oldum ya.eğer ufak bir hasarsa yarın burada tamir edecekler.eüğer ayvayıo yemişse değişirecekler.eğer büyük bir hasarsa ancak ayvayı yememişse istanbula gönderecekler ve en az iki haftada gelecek! nefret ediyorum 6 günde bozulur mu ya[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 brnim pc 10 gundur aralıksız açık. bi bok olmadı. çalışsın işi ne pezevengin. eskiden power supply problemi oluyodu kendini felan resetliyodu pc. sonra yeni fan taktırdım, kesmedi yeni kasa aldım. fanı algımda da takacam diye power suply yi yakmıştım :)[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 19 Ekim 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ohoo sen nediyon 6 günde çocuk olur be[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Rewendor, 19 Ekim 2004 18:01 tarihinde demiş ki: Ben yeni bilgisayar aldığımın ilk günü 3 kere power supply yakmıştım naaptın sen bea?:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 nos'u açmış direk[signature][hline]Cosmopolitan dergisinde gecen ay yayinlanan bayanlara sex icin oneriler yazisindan örnekler ve yorumlar. 96.yatakta bir kadinin yaptigi en kötü sey, öylece yatmaktir. pasif > > kalmayin, kalçalarinizi, ellerinizi hareket ettirin. istekli oldugunuzu > > hissettirin. > > (deminden beri iki dakka sabit durmadin ki zaten a.k) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar