Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Biz Okuldan Kacıyoruz Oyun Oynamak Veya İnternete Girmek İcin İşten Kacan Var Mı?[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 O biraz sıkar işte :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birm Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 İş kanununa göre her çalışanın ayda 1 gün mazeret izni alma hakkı var. Arıyosunuz işyerini bugun tesisatçı gelecek eve diyosunuz... Açıyosunuzu Ragnarok Online'ı akşama kadar level yapıyosunuz :D[signature][hline]I have been where the sun never shines... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ehehe ben çalışıyor olsam yapmam ama kesinlikle... (çok büyük konuştum:-))[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 walla çalışsamda kaçardım...kaçmasam bile izin alırdım ölüyorum hastayım falan die :D[signature][hline]Bu imza 0.031 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 pederin yanında çalışırken yazın adama hasta numarası yapmak zorunda kalmıştım zorla işe görüeüyodu o gün gitmek istemediğim ve gitsem de o gün için yapacak iş olmadığı halde[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 teyzem hasta tümör varmış beyninde falan derdim tabi izin verirdi kadıncağızda. en son teyzemin olmadıgını ogrenince açıklama istedi tabi bende o ara iyi bi kaçtım =p[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 çalışıyor olsam garanti kaçardım. kaçma girişimlerim sonuç vermese bile hatuna "toplantıdaydım" derim ;)[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 kovulduktan sonra kaçmana gerek kalmaz zaten...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: birm, 19 Ekim 2004 15:46 tarihinde demiş ki: İş kanununa göre her çalışanın ayda 1 gün mazeret izni alma hakkı var. Arıyosunuz işyerini bugun tesisatçı gelecek eve diyosunuz... Açıyosunuzu Ragnarok Online'ı akşama kadar level yapıyosunuz :D ayda 1? sınıfta kalırım ben yaw[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 aslında zevkli olabilirmiş işten kacmak evde yan gelip bilgisayar oynamak işe baslayınca kesin yapmalıyım:P[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln [Bu mesaj Wordellion tarafından 19 Ekim 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 madem kaçıcan hiç çalışma sana orada para akzanmak için çalışıyorsun okulda para mara bi bok vermiyolar :)[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 benim böyle konularda söylediklerim tepki alıyor ama neyse ... benim işten kaçma imkanım yok gibi bişey yani işten kaçarsam kendimi zarara uğratırım ama yine de ne kadar yoğun olursam olayım yine de bi aralık bulup başka şeyler de yapabiliyorum[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 işten para kazaniyorsun nereye kaciyorsun? okul baska is baska is baska ask baska[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birm Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 öyle demeyin ya bazen insan öyle bunalıyor ki, arada bir kaçamak yapmak çok zevkli olabiliyor... (bkz. işten kaçıp işten kaçan hatunla buluşmak) [signature][hline]I have been where the sun never shines... [Bu mesaj birm tarafından 19 Ekim 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Eğer ben böyle bişey yaparsam orkestra konsere 1. obua olmadan çıkacak demektir :D işte oda bir masanın 4. ayağının olmaması demek :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 biri agzıyla yapar artık obua obua diye :)[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ehe biraz zor,kaz filan getirirlerse belki :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bu kaçmak hakikaten zevkli bi olay insanın kaçtıkca kaçası geliyor eğer deselerdi okuldan istersen kaçabilirsin herhalde bütün zevkimi batırırlardı.En iisi vurdumduymazlık:D[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 kaçınca bi de ananı arıyolar o çok uyuz.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 kaçmasına gerek yok ki oturur bilgisayarın başına iş yapıyorum hiç bişi yapmaz hem de çok şey yapıyorum görüntüsü verir. kimse de bi halt farkedemez.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Anca hasta numarası yapıcaksın. O da sanırım büyük şirketlerde rapor fılan ısterler. Bir gün filan izin alıcaksın. Yoksa işe giderken yolda lam bugun işten kacıyım diyemiyorsun.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar