DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Rewendor said: DoruK said: melo yetenek ve stil olarak fernandes'in aynısı gibi hemen hemen. fernandes de dm based melo da. ama ikisini alışılageldik dmler ile karşılaştırmak yersiz, iki yönlü oynayabiliyorlar oyunu zira. ikisinin de sorunu disiplinsiz olmaları. gerçi geçmişte disiplinsiz yaftası yemiş topçular ikisi de, bu sene bi yamuklarını göremedim. Melo daha geri dönük oynuyordu kariyeri boyunca, GS'de de aynı şekilde geride kilit adam oluyor ara ara ileri çıkıyor. Brezilyalı kıvraklığı var sonuçta, genetik, o bakımdan ofansı da iyi beceriyor. Fernandezin açıkçası BJK öncesi kariyerini çok bilmiyorum, atmayayım. Ama şu anda BJK'da ön libero gibi oynamıyor kesinlikle, göbekte ortasaha elemanı işte ileri geri. Bir Gerard, bir Tugay, bir Ballack gibi işte. Yetenek olarak değil mevki olarak kıyaslıyorum ha. Celallenmeyin.fernandes de dm idi abi. ikisinin tr öncesi oyunları çok benzer, kariyerleri de. fernandes beşiktaş'ın 3lü orta sahasında en serbest adam şu anda, y yüzden öne çıkıyor o da sadece bu sezon öyle oldu. ha tr için 3 gömlek üstün bi adam mı, evet. aynı melo gibi. bunu transfer edildiğinde söylemiştim zaten hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Şimdi kanatlarda simao + quaresma gibi iki tane defans katkısı sıfır sırf ofansif adam oynatırsan, ileride almeidayı da sayarsak 3 tane sıfır defansif adamla oynarsan ortasahayı defansif kurmak zorundasın. Onlardan bir tanesini ileri salsan geride kalan ikili karşı takımın 4lü hatta 5li ortasahası karşısında ezilir. BJK'nın yapacağı şey fernandes tarzı tercihen zenci bir adam daha almak, ernst-zenci-ferna şeklinde iki göbek bir ön libero şeklinde oynamak. bu adam deli gib ikoşacak bi de iyi pas atacak, başka bir şeye çok gerek yok. ileri git gel dinamo. necip ve velinin kalitesi o seviyeye (en azından şimdilik) yetmiyor, burası belli. Ya da simaoyu yedeğe çekip daha defansa yardm eden bir kanat oyubcusu (bizdeki engin ya da riera tipinde bir adam) alarak 4-4-2ye dönersiniz, ortasaha qua-ernst-ferna-kanat olur, ileride almeida + pektemek bayağı iyi gideri olan bi ikili olur quaresma desteğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Bi an atamayana atarlar olmuş, beşiktaş çok sevinmiş ama sonra yine çıtır çıtır yemişler beşiktaşın hakkını sdfg Beşiktaş savunması resmen ilköğretim 3. sınıf beden eğitimi maç kadrosuymuş bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Rewendor said: Şimdi kanatlarda simao + quaresma gibi iki tane defans katkısı sıfır sırf ofansif adam oynatırsan, ileride almeidayı da sayarsak 3 tane sıfır defansif adamla oynarsan ortasahayı defansif kurmak zorundasın. Onlardan bir tanesini ileri salsan geride kalan ikili karşı takımın 4lü hatta 5li ortasahası karşısında ezilir. BJK'nın yapacağı şey fernandes tarzı tercihen zenci bir adam daha almak, ernst-zenci-ferna şeklinde iki göbek bir ön libero şeklinde oynamak. bu adam deli gib ikoşacak bi de iyi pas atacak, başka bir şeye çok gerek yok. ileri git gel dinamo. necip ve velinin kalitesi o seviyeye (en azından şimdilik) yetmiyor, burası belli. Ya da simaoyu yedeğe çekip daha defansa yardm eden bir kanat oyubcusu (bizdeki engin ya da riera tipinde bir adam) alarak 4-4-2ye dönersiniz, ortasaha qua-ernst-ferna-kanat olur, ileride almeida + pektemek bayağı iyi gideri olan bi ikili olur quaresma desteğiyle. simao zaten bırakmış futbolu bedenen sahada ruhunu teslim etmiş, fernandes ,q7,sivok ve ernst dışında tüm yabancılar gönderilmeli, aynen dediğin gibi bende bunu diyorum orta sahaya fernandes gibi bir adam daha alınmalı, yada forvet arkasına ofansif bir 10 numara alıp, fernandes i eski yerine ortasahaya çekilmeli, yani ernst ve fernandes yanyana önlerinde forvete yakın alex in oynadığı gibi bir oyun kurucu şart, kanatlardan birinde q7 varsa , öbür kanat yine senin dediğin gibi daha defansa gelebilecek bir kanat oyuncusu olmalı, forvet de daha yırtıcı hızlı bir forvet olmalı (bebe olabilir bir ihtimal ) almeida değil. he birde teknik direktor lazım Andre Villas Boas olabilir mesala :) carlos da bu sevimli cana yakın haliyle güzel bir yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 daha dur ya uefa kupasını alacaksınız. hem pleyıf var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 efsanevi bir yorum yapmak istiyorum; beşiktaş uefa kupasını alamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 egemen beşiktaşın %30u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Q7'nin saçma sapan jenerik hareket kasmasından sıkıldım ben açıkçası. Bizim bilinçsiz taraftar gerçi 5 maçta 1 tane trivela asisti yapınca Q7 Q7 cnms diyor. Eyvallah her adam full saha press yapmak zorunda değil. Ama Q7 hucumda da çok bencil. Adamın ayağına verince topu ya 2 kişinin arasında saçma sapan çalıma giriyor, ya da sıfıra zorlayıp orta kesiyor ki o ortalar da 90% accuracy değil, ya da indiriyorlar aşağı. Simao desen bu sezon tek olumlu olayı herhalde Fener maçında attığı goldü. Braga demeyin onu da atsın artık. Bizim TD çok iyi niyetli de malesef teknik olarak ne kadar yeterli tartışılır. Gerçi ben yine de bir beşiktaş taraftarı olarak TD eleştirmeye açıkçası çekiniyorum Lucescu, Del Bosqe, gibi hocaları kovmuş bir takımın taraftarı olarak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ya q7 ile beşiktaş çok uyumlu aslında birbirine şu an. q7 istiyor ki bütün toplar bana atılsın. mesela şu an fenerbahçe, galatasaray'da olsa kimyayı bozar. beşiktaş'ta ise topu ayağına alabilecek kimse yok fernandez hariç. o yüzden tam uyumlular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 fizban said: ya q7 ile beşiktaş çok uyumlu aslında birbirine şu an. q7 istiyor ki bütün toplar bana atılsın. mesela şu an fenerbahçe, galatasaray'da olsa kimyayı bozar. beşiktaş'ta ise topu ayağına alabilecek kimse yok fernandez hariç. o yüzden tam uyumlular. q7 yi fenerbahçenin bu kadrosuna koy , herkes ağzı açık izlerdi, fenerbahçelilerde tapardı adama, orta sahada alex emre cristian gibi pas atabilen adamlar ,kanatlarda gökhan gönül gibi ziegler gibi kanat oyuncuları ile görmek lazımdı, q7 koy bir kanata sürekli onun üstüne oynama , bütün hücum gücünü ondan bekleme, adam yanında ver kaç yapabileceği pas atıp alabilceği adamlar olsun sonra izle adamı, beşiktaş'ta dediğin gibi başka ayağına top alıp gol attırabilecek fernandes ve q7 dışında adam olmadığı için toplar ilerde sürekli q7 de, ben eminimki q7 ye oynayın q7 ceza sahası çevresinde faul aldırsın diye taktik bile verilmiş, adam çalım atmaya kalktımı %70 faul oluyor, e baktığında zaten beşiktaş sadece duran toplardan gol atabiliyor, çünkü orta sahada bu organizasyonları sağlayacak adam yok. beşiktaş orta sahaya 10 numara almak zorunda yani bir alex lazım.. fernandes de olması gereken yere ernst in yanında oynaması lazım. yeni başkan adaylarına bakıyorum, adamın seçim vaatleri q7 ve portekizlileri göndericem!!! ya böyle bir başkanlık varmı? kimsede sormuyor e bu takımın teknik direktörü yokmu diye! başkana bak gelecek kafasına göre futbolcular gönderecek kafasına göre adamlar getirecek sonra teknik direktöre hadi oynat diyecek. gelecek başkan adam gibi bir teknik direktör getirip burnunu da sahaya sokmazsa anca bir şeyler olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bence q7 iş yapmazdı bizde zaten şu haliyle günümüz futbolundan değil, hem de biz de q7'den çok daha iyi bir Stoch var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ben de stochu Q7'e tercih ederim doğruya doğru. Q7'e pas etme boştayken bak bakalım noluyor. Adamın karakteri böyle, yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Portekizliler çakma Brezilyalı zaten hemen hepsi BRE gibi profesyonellikten uzak kendine oynayan adamlar Gerçi BRE'nin eline hiç bir ülke su dökemez bu konuda, defansları bile istatistiği iyi olsun diye asıl görevinden çok gol peşinde oluyor Kaka Alex gibi kişilikli profesyonel adamlar kelaynak misali azınlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar