Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avea mı Vodafone mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Turkcell faturalı hat aldım ayda 19 TL 250 dk. geçen ay bir kaç mesaj attım ve bir kaç dakika kotayı geçtim diye 43 TL geldi. Bu ay 3 TL'lik kim aramış öğren dışında ne kotayı geçtim nede başka bişey yaptım 33TL gelmiş. Aradım devlet bu ay 6 tL vergi almş extradan 2 mesaj atmışsınız ve wapa girmişsiniz dediler. Hiç birini yapmadım ve devlet nasıl normal vergi dışında ayrı vergi kesiyor anlamış değilim.

Turkcell'e güveim 0. Vodefone ve Avea'dan hangisi daha iyi? hem böyle kurnazlıkları az olan hemde kampanyaları daha iyi olan? İkisinden birine geçicem de.
Mesaj tarihi:
avea kullanıcısı olarak konuşuyorum çok msjlaşan biri olarak çok işime yarıyor.genç tarife var bende.tarifeye bakmaksızın ayda 9liraya 1000her yöne+5000avea içi msj alabiliyosun.aylık 30lira yükledin mi 2 saat konuşma veriyor.
Mesaj tarihi:
Turkcelle neden bu kadar kazıkçı muamelesi yapılıyor anlamıyorum. diğer operatörlere göre pahalı fakat ne hizmet kalitesinin nede müşteri sorunlarına yaklaşımda diğerlerinin Turkcell ile alakası yok. Bu işin içindeyim az çok biliyorum hangi operatörün ne olduğunu.
Mesaj tarihi:
10 senedir Turkcell kullanırım daha bana extra birşey soktuğunu görmedim. İnsanlar hep anlatıyor söyle böyle extra geçirdi diye ama bence bilinçsiz kullanımdan kaynaklaniyor.
Mesaj tarihi:
bana da bir kere oldu
tarifemi yanlış düzenlemişler 30tl gelmesi gerekirken 100tl geldi.
aradım güzelce anlattım problemimi, hatta kızcağız keşke tüm müşteriler sizin gibi olsa bile dedi sfd.
hallettiler sorunumu yine 30tl ödedim.
Mesaj tarihi:
Luriel said:

10 senedir Turkcell kullanırım daha bana extra birşey soktuğunu görmedim. İnsanlar hep anlatıyor söyle böyle extra geçirdi diye ama bence bilinçsiz kullanımdan kaynaklaniyor.

Nasıl bilinçsiz =) Farkında omadan mesaj atıp wapa mı giriyorum. Ki bu ay özellikle hiç bişe yapmıyacam ne gelecek diye tetikte beklerken. herşeyi anladım devlet bu ay 6 tl vergi almış ne demek. Devlet kafasına göre turkcellden vergi alıyor =)

Geçin abi bunları vodafone ve aveanın ayda su kadar dk su kadar fiyat gibi sabir bir kampanyası var mı? konusma olacak mesaj değil ha hem konuşmalı hem mesajlı varsa daha guzel olur :D
Mesaj tarihi:
Ayda 55 tl, vodafone ve sabit hat 10000 dakika üst limitli, avea ve turkcell'e 750 dakika. Ben bir kez 55'i aştığını görmedim. Mesaj atanı da arıyorum. Yormuyorum parmaklarımı.
Mesaj tarihi:
ya sana özel tabiki demedim buddha ancak biri browsera girmiş falan olabilir yanlışlıkla. dediğim gibi ben yıllardır bi yamuk görmedim ne aldıysam tarife o geldi.
Mesaj tarihi:
bende suan barnacle'in kullandigi paket var. her ay otomatik 500 mb genc internet de aliyorum indirimli olarak. 36 lira civari fatura geliyo. aslinda 500 fazla ama ben hep yutupdan klip izlliyorum mal gibi. 250 lik de yeter yani.
Mesaj tarihi:
ya kardeşin filan varsa sıkıntı yok ya da kuzen filan. hat sahibi benim babam mesela ama kullanıcı ben olduğum için yararlanabiliyorum. öyle bi muhabbetler var araştır.
  • Yeni Oluştur...