Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avea mı Vodafone mu?


Buddha

Öne çıkan mesajlar

Turkcell faturalı hat aldım ayda 19 TL 250 dk. geçen ay bir kaç mesaj attım ve bir kaç dakika kotayı geçtim diye 43 TL geldi. Bu ay 3 TL'lik kim aramış öğren dışında ne kotayı geçtim nede başka bişey yaptım 33TL gelmiş. Aradım devlet bu ay 6 tL vergi almş extradan 2 mesaj atmışsınız ve wapa girmişsiniz dediler. Hiç birini yapmadım ve devlet nasıl normal vergi dışında ayrı vergi kesiyor anlamış değilim.

Turkcell'e güveim 0. Vodefone ve Avea'dan hangisi daha iyi? hem böyle kurnazlıkları az olan hemde kampanyaları daha iyi olan? İkisinden birine geçicem de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Turkcelle neden bu kadar kazıkçı muamelesi yapılıyor anlamıyorum. diğer operatörlere göre pahalı fakat ne hizmet kalitesinin nede müşteri sorunlarına yaklaşımda diğerlerinin Turkcell ile alakası yok. Bu işin içindeyim az çok biliyorum hangi operatörün ne olduğunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

10 senedir Turkcell kullanırım daha bana extra birşey soktuğunu görmedim. İnsanlar hep anlatıyor söyle böyle extra geçirdi diye ama bence bilinçsiz kullanımdan kaynaklaniyor.


Nasıl bilinçsiz =) Farkında omadan mesaj atıp wapa mı giriyorum. Ki bu ay özellikle hiç bişe yapmıyacam ne gelecek diye tetikte beklerken. herşeyi anladım devlet bu ay 6 tl vergi almış ne demek. Devlet kafasına göre turkcellden vergi alıyor =)

Geçin abi bunları vodafone ve aveanın ayda su kadar dk su kadar fiyat gibi sabir bir kampanyası var mı? konusma olacak mesaj değil ha hem konuşmalı hem mesajlı varsa daha guzel olur :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...