Buddha Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Turkcell faturalı hat aldım ayda 19 TL 250 dk. geçen ay bir kaç mesaj attım ve bir kaç dakika kotayı geçtim diye 43 TL geldi. Bu ay 3 TL'lik kim aramış öğren dışında ne kotayı geçtim nede başka bişey yaptım 33TL gelmiş. Aradım devlet bu ay 6 tL vergi almş extradan 2 mesaj atmışsınız ve wapa girmişsiniz dediler. Hiç birini yapmadım ve devlet nasıl normal vergi dışında ayrı vergi kesiyor anlamış değilim. Turkcell'e güveim 0. Vodefone ve Avea'dan hangisi daha iyi? hem böyle kurnazlıkları az olan hemde kampanyaları daha iyi olan? İkisinden birine geçicem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 avea kullanıcısı olarak konuşuyorum çok msjlaşan biri olarak çok işime yarıyor.genç tarife var bende.tarifeye bakmaksızın ayda 9liraya 1000her yöne+5000avea içi msj alabiliyosun.aylık 30lira yükledin mi 2 saat konuşma veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Turkcelle neden bu kadar kazıkçı muamelesi yapılıyor anlamıyorum. diğer operatörlere göre pahalı fakat ne hizmet kalitesinin nede müşteri sorunlarına yaklaşımda diğerlerinin Turkcell ile alakası yok. Bu işin içindeyim az çok biliyorum hangi operatörün ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 10 senedir Turkcell kullanırım daha bana extra birşey soktuğunu görmedim. İnsanlar hep anlatıyor söyle böyle extra geçirdi diye ama bence bilinçsiz kullanımdan kaynaklaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 bana da bir kere oldu tarifemi yanlış düzenlemişler 30tl gelmesi gerekirken 100tl geldi. aradım güzelce anlattım problemimi, hatta kızcağız keşke tüm müşteriler sizin gibi olsa bile dedi sfd. hallettiler sorunumu yine 30tl ödedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 bana turkcellden ayrılırkken çift fatura geçirdi galinba anlamadım nasıl olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Luriel said: 10 senedir Turkcell kullanırım daha bana extra birşey soktuğunu görmedim. İnsanlar hep anlatıyor söyle böyle extra geçirdi diye ama bence bilinçsiz kullanımdan kaynaklaniyor. Nasıl bilinçsiz =) Farkında omadan mesaj atıp wapa mı giriyorum. Ki bu ay özellikle hiç bişe yapmıyacam ne gelecek diye tetikte beklerken. herşeyi anladım devlet bu ay 6 tl vergi almış ne demek. Devlet kafasına göre turkcellden vergi alıyor =) Geçin abi bunları vodafone ve aveanın ayda su kadar dk su kadar fiyat gibi sabir bir kampanyası var mı? konusma olacak mesaj değil ha hem konuşmalı hem mesajlı varsa daha guzel olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Ayda 55 tl, vodafone ve sabit hat 10000 dakika üst limitli, avea ve turkcell'e 750 dakika. Ben bir kez 55'i aştığını görmedim. Mesaj atanı da arıyorum. Yormuyorum parmaklarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ya sana özel tabiki demedim buddha ancak biri browsera girmiş falan olabilir yanlışlıkla. dediğim gibi ben yıllardır bi yamuk görmedim ne aldıysam tarife o geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 1000 dakika çok bana neyse yarın gidip sorayım telefoncuya anlatır sabit kampanyaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 genç avantaj ar vodafone 25 tl 500dk 5000sms hat taşıyana 1 yıl 100dk 100 mb hediye freezonedan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Oha çok iyimiş faturalı hat içinde geçerli demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 faturalı ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 25 yaşından küçük olman lazım bi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 3 gün önce 25 yaşıma bastım tüh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bende suan barnacle'in kullandigi paket var. her ay otomatik 500 mb genc internet de aliyorum indirimli olarak. 36 lira civari fatura geliyo. aslinda 500 fazla ama ben hep yutupdan klip izlliyorum mal gibi. 250 lik de yeter yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ya kardeşin filan varsa sıkıntı yok ya da kuzen filan. hat sahibi benim babam mesela ama kullanıcı ben olduğum için yararlanabiliyorum. öyle bi muhabbetler var araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bende vodafone 15 tl + 8 tl sınırsız internet var çok çılgın bir sms yazmaıyorum ki zaten kasmam mail atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Turkcellden şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 babalar turkcell kullanır abso :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 vodafone . avea ne yaa çekmez etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 25i geçtiysen go go turkcell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 işin gücün varsa turkcell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 işim gücüm var da yorgan gibi fatura yolluyor türksel. sonra hoş olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 avea bal var onu kullanıyorum ben..250 dk heryöne 250 msj heryöne 250 mb internet yetiyo artıyo bile 20 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar