BramStoker Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Orijinal media gerekiyormuş SWGEmu için. Elinde olan varsa almak istiyorum. Satmak isteyen bulabilirsem tabi. =/ Şunlar oluyormuş: http://i.imgur.com/bDKt6.png Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ne icin gerekiyomus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 bende var galiba lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 aquila said: ne icin gerekiyomus? swg emu oynamak için gerekiyormuş. Orijinal cdsi olmazsa oynanmıyormuş. Netten çekilenler falan olmuyor yani. Olm kullanmadığınız varsa gönderin. Banka hesabı verin para yatırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 eğet emule server'ı için diyorsan ki ordaki resim o, direk olarak torrent link'i verip tepki çekmesinler diye "bulun biyerde cdleri" diyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Ya o ilk kurulumu için illa orijinali olacak diyor. Sonra bir şeyler indiriyorsun launcherdı bilmem bişiyler falan. Dediğin gibi "tepki çekmemek adınaysa" bilemeyeceğim. Install sayfasında yazanları diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 yoo, ben oynadim orcinal olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 swg bitti biliyorsun di mi ? yani bitti derken, tamamen kapatıldı serverlar falan aralık sonunda. hani bende varda, sadece emu için işe yarar artık. zaten dünyanın en güzel 10 oyunundan biri falandır herhalde, sahip olan kimsenin satacağını düşünmüyorum. benim bile odamın en gözüken kısmında durur hala lol. ne fantastiko adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 aquila said: yoo, ben oynadim orcinal olmadan. tamam o zaman. torrent'ten çekip denerim. biliyorum swg'nin sunucularının kapandığını. swg emu için istiyorum. adamlar nasıl install edileceğini anlattıkları sayfaya koca koca yazmışlar orijinal cd gerekiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 zaten kurulumda yükleyin sonrada update edin şu kısıma kadar falan diyordu yanılmıyorsam (baya oldu deneyeli) yani offical serverlar kapalı olduğu için update'te yapılmaz. her türlü torrent yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Neyse pirate bay'den bir torrent bulup indirdim kurdum. Launch Padde update ediyor şimdi. 1137 mbı 200 kb/sla indiriyor. Sonum hayır olur inşallah. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar