lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Herkes köpüşlerini kedilerinin resimlerini yayımlıyor bende dedim hazır makina var elimde çekeyim bir tane resmini. Gözlerinde bir ışık patlaması olmuş artık beceriksizliğime verin :) http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=4269[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ben karşıyım hayvanlara giyisi giydirilmeye.. yazık yani giyince ne olacakki..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 31) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 valla bende karşıyım giysi olayına , sanki üşücek hayvan yada bi erkeğe hava yapcak değil ya.. ayrıca onlarda pek hoşlanmazlar giysi olayından..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Yok erkeklere güzel görünmesi için giydirmedim ben onu.Pek rahatsız olduğunu da söyleyemem yani bana bunu belirten birşey yapmadı. Giysiyi giydirmemim sebebi çift çorap giymeme rağmen benim ayaklarım bile donarken onun üşümesini bir nebze olsun engellemek için giydirdik.Hasta olmaması için uğraşıyorum diyebilirim yani :) Kaloriferler yanana kadar arasıra giydirmem gerekicek.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ben kedime giydirmeyi düşünüyorum valla. üşüyor hayvancagız gidiyor monitörün üstünde uyuyor. başka yerde uyudugu zaman ustune battaniye ortuyorum[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 battaniye falan ört hem eğer üşümez ve rahatsız olursa altından çıkma gibi bir şansı olur =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 merak etme üşümezler o kadar tüyü var.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 32) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 :D tatlı olmuş[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 o tüyleri zaten üşümemesi için. senin üstünde o kadar tüy olsa, çift çorap giyme gereği duymazdın. sıkılıyordur bence hayvancık ama çaktırmıyordur karizma gitmesin diye.[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Ekim 2004 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Bonecrusher, 18 Ekim 2004 01:33 tarihinde demiş ki: o tüyleri zaten üşümemesi için. senin üstünde o kadar tüy olsa, çift çorap giyme gereği duymazdın. sıkılıyordur bence hayvancık ama çaktırmıyordur karizma gitmesin diye. koptum ya !! :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Ama tüyleri kırpıldı garibanın ve hala tam çıkmadı.Siz tüylü köpecik görmemişiniz yahu acımıyorsunuz hiç garibana :)) Hava beni üşütmeyecek kadar olduğunda çıakrtıyorum hava deli gibi soğursa giydiriyorum.Tüy müy anlamam bizim de derimiz var bizi ısıtması için ama bi halta yaradığını göremiyoruz pek :P :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: lancelotdulac, 18 Ekim 2004 02:09 tarihinde demiş ki: Ama tüyleri kırpıldı garibanın ve hala tam çıkmadı.Siz tüylü köpecik görmemişiniz yahu acımıyorsunuz hiç garibana :)) Hava beni üşütmeyecek kadar olduğunda çıakrtıyorum hava deli gibi soğursa giydiriyorum.Tüy müy anlamam bizim de derimiz var bizi ısıtması için ama bi halta yaradığını göremiyoruz pek :P :) :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 asdas[signature][hline]|DeathracK| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, düşüncelerin ile güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın.. ------------------------ İtina ile aslan terbiye edilir! [b]Bursa & Fenerbahçe taraftarı..[/b] [b]Ultima Online | Counter-Strike | Need For Speed | Star Craft[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 kıçıyla başı açıkta ama? patilerinin sıcak kalması daha onemli degilmi :)[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Anca bu kadarını kaplayabildik :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Allah ona yeteri kadar tug vermis kopegi isilik edeceksiniz karli havalarda okey ama evde gezerken bile giydirirseniz kopek isilik olur :)[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 O gün hava bayağı soğuktu yaw ondan giydirdim.Zorla suçluluk duygusu yaşatacanız bana bak intihar ederim ha karışmıyorum :D :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bence giydirmeyin.. Sonra bunyesi öle alisir ve giysisiz bir gun olursa hemen Grip sonra hastane hastane kosarsiniz..[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Aslında doğru söylüyorsun, doğal haliyle soğuğa da sıcağa da alışmalı.Bunu göz önünde bulunduracağım.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Tamam bundan onceki gunahlarin affedildi.. Saka bi yana cok ciddiyim benim kopegi Evde besliyordum (Boxer) 6 sene besledim Gardolabimi yedi (Kesinlikle ac birakmadim).. Disari aldigim ilk gun hasta oldu (Balkona tam 3 saatligine ceza olsun diye cikarmistim).. Sonra gece yarısı dusundum acaba bana baska kopegi kakaldilar Boxer diye :) Benim bilgiim boxerlar guclu olur 3 saaatte hasta oldu :)[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ama özel günlerde giydir yarışmalara falan giderken giydiriyorlar öyle ben bir dogo gördüm artis gibi olmus yarışmaya girerken çıkarmıstı sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 postaci o sekil olsun diye giydiriyorlar.. Nasil sen mesela kizla bulusmaya gittiginde Levis kot giyip Altina converseleri cekiyorsun (Bu geyiqtir) buda onun gibi birsey..[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bende sürekli giydir demiyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar