PZero Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 gençler daha baskılı oynuyor fenerbahce yorulunca bitirici darbeyi vururlar . 35 . dk kadar herşey değişir .
Catzee Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Maci izliyor musunuz bilmiyorum ama gayet rahat ama baskili ve kosarak oynuyoruz resmen. Hele kanatlara adam kacirma falan baya basarili.
Mithat Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 "Tatar Ramazan" said: Serdar yakında Türk Pique'si olacak aha yazıyorum buraya, Ömer Toprak falan hikaye Şu serdar ile bizim semih bir araya gelince milli takımda ki o servet yüzünden gol yemeler falan saçma sapan adamlar vardı onun dışında habire degişen hem biticek onun ıcın seviniyorum açıkcası 2-3 seneye kalmaz bu ikili vazgeçilmez olurlar.
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 stoch ne yazmış be ya digiturk süresi bitmiş bugün olaya gel izleyemiyorum maçı.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 PZero said: gençler daha baskılı oynuyor fenerbahce yorulunca bitirici darbeyi vururlar . 35 . dk kadar herşey değişir . Maçları izlemediğini anlamış olduk böylece asdasdasd
Eternal Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 gerizekalı işte.. versene lan sağa versene.. onu verince adamsın esas voleyle gol atınca değil
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Stochhhh! ya bomboş Alexle Sow offf
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Kh1g__Bg_vY&feature=youtu.be sow'un gol
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Stoch bug abuse yapıyo, jail lütfen gm beyler.
Odeon Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 bosuna ednan tagi almadi canim sizde haha
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 İşin ilginci adamın sağ ayağı da solu kadar sert ve düzgün Umarım Stoch'un sözleşmede şu kadar parayı getirirse gider diye madde yoktur, 1 sene daha böyle oynarsa elimizi öpene 20m avroya okuturuz
Odeon Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 gencler double oyuncu degistirdi ilk yari bitmeden fhdfjh
Öne çıkan mesajlar