TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Şimdi bu ölüm kapısında sartanların rün büyüsü var ve frde avatar serisinin ilk kitabında mystira tanrıların katına çıkan merdivenlerde yürürken hani şo ellerden oluşmuş olanlar merdivenlere bakıyor ve üstünde parlayan sayısız rün görüyor ve şöyle diyor benim bilmediğim araştımadığım büyülermi var diyip meraklanıyor araştırmayı düşünüyor falan ama tabi helm dağıtıyor neyse... (dırırımtısdırım)heycan müzüğü :) yani bu ölüm kapısına bir göndermemi frde sartanlarmı varmış (dırıdırımtıs)her halt var zaten iki sartanda varsa eskiden yaşaymış falan hiç şaşmam zaten ao gizemli birşey ne halt olduğu tam belli deyil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 rün büyüsü death gate için yaratılmış bişi diilki, fr de zaten var hatta bi sürü ırkın kendi rünleri falan var, hele dark elflerinki müthiş :)[hline]WoW - Swg - Ao[b] - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 runeler çoğu kitapta war.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ama yanılgıya düşmeyin, Ölüm Kapısı'ndaki Sartan Rün Büyüsü, yine (bizim D&D den alışık olduğumuz gibi) rünlerle yazılan mensch büyülerinden farklı, daha güçlü ve "elastik" bir büyü tipi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 :) sence frde yaşayan sıradan bir halkın drow vb. büyüsü olsa mystra gördüğünde hayret edermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 elminster da basit bi insan ama mystrayı düdüklüo bile.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 alakası ne mystiranın iti o başka birşey deyil hem mystira istemese daha doğrusu sürtük olmasa bırak onu düdüklemeyi ıslık bile çalamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 iti falan deil. follower we lover ı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 elminister bakarmısın cevap verir:'hav hav' ben birşey demiyorum bak kendi itiraf etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 mytİra? yada Mytra? Elminister? yada Elminster? sinir oluyo mherkes farklı söylüyo..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mystra ve Elminster ..Doğrusu bööle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 o zaman forum çapında şunu doğru yazdırtalım/okutalım.. türkçe olarak mistira veya elministır die okunmasın bunlar! ilerde xasfıda a da xasıf fln die okurlar kafayı yeriz demi? :P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Rünler esas olarak İskandinav Mitolojisinden gelmedir benim bildigim[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: LethE, 14 May 2003 23:41 tarihinde demiş ki: o zaman forum çapında şunu doğru yazdırtalım/okutalım.. türkçe olarak mistira veya elministır die okunmasın bunlar! ilerde xasfıda a da xasıf fln die okurlar kafayı yeriz demi? :P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Di walla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Sartanların ve patrynlerin büyüleri farklı yalnız güçlerini olasılıktan alıyorlar. Büyülerin gücü ise karmaşık olasılıkları çaüırabilmeye gidiyor. en güçlü sartan ya da patryn en karmaşık olasılık bütünlüğünü çağırabiliyorlar. Ama FR de ya da DL de aynı büyüyü (burda kullanmam gereken kelimeleri bulamadım aslında :) ). olasılık olarak değil büyü enerjisini değiştirerek yapıyorlar.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: Faerdun, 14 May 2003 23:58 tarihinde demiş ki: Rünler esas olarak İskandinav Mitolojisinden gelmedir benim bildigim[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry doğrudur..ilk frp'de rün olayı (haliyle) tolkien den çıkmıştır. cüce rünü şeklinde oda kuzey efsanlerindne almıştır bunu. sartan patryn büyüleri fr ile çok ayrı ordaki rünler fln da değişik. zaten death gate de bence büyü mevzusu çooook havada kalmış[hline]Make me feel it, make feel alive again! (mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 :lol: ben adama demişim mystranın bilmediği bir büyü türü diye adam hala enerjiden gelir falan frde diyor tobe tobe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Rune olayı bı yerden gelmıssede artık kımse onu benım realmımın urunu dıye sahıplenemez frp nın guzel bı ogesı oldu artık o....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Orası öylede burada mesele kimin dünyasına ayit olduğu deyil burada benim düşündüğüm bu adamlar frpde bir çeşit gıloballeşme :) yapıyorlar bütün dünyaları adım adım birbirine yaklaştırıyorlar fantazide tekel oluyorlar camelot veya conanın gerçekliği gibi olayları kendilerine bağlıyıp bir çeşit avrupa birliği gibi frp birliği kuruyorlar neden bunu yapıyorlar ? [Bu mesaj TheSilver tarafından 23 May 2003 09:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 evet haklısın buna emperyalizm diyoruz. starwarsu almışlardı zaten call of cthuhluyu da aldılar enson. hatta resim var. mialee, tordek, jozan beraber cthulhudan dayak yiyolar.[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 emperyalizimle alakası yok bence adamlar parakazanmanın yolunu bulmuşlar rakip istemiyorlar şimdiden önlem alıp ne malzme varsa elegeçiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar