Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft Master


Pull

Öne çıkan mesajlar

SnailBey said:

infestor vs tank marine kombinesini gecemedim ya. yeteneksizmiyim neyim.


3 tane bir marine grubuna at al hepsini. sora diğerinede 3 tane at diğer marinleride al(cok diplerine atman lazım almak icin) o sırada infestorun 63 manası kalcak. 2 tankın dibinede aynı anda birer tane infested marine at, gg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard'dan daha zor ve daha epic bişi beklerdim... Başladım bitirdim, bir iki bölümde el alışkanlığı kazanmak için tekrarlar yapman gerekiyor ama hiç biri öle zor değil. Starcraft master alıcaksan epic bişiler olmalıydı. Belki de yeni bölümler eklerler ileride ve yeni seviyelerle desteklerler bu achivement'ı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bazıları çok zor, bazıları çok kolay olmuş. Biraz daha dengeli olsa daha iyi olurmuş. Şu haliyle neredeyse hepsini kolayca yapıp bir iki tanesinde sinir krizi geçiriyorsunuz. Özellikle son Terran senaryoları gerçekte asla karşılaşılmayacak ve kazanmak için yeteneğe değil şansa ve düşük latency'e de ihtiyaç olan tipteler. Biraz daha gerçek oyunda karşılaşılabilecek senaryolar koyulsaydı (banelinglere karşı marineleri ayırma, tanklarla banelingleri hedefleme gibi) daha dengeli ve daha eğlenceli olurdu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Banhsee'nin durmadan yani hareket ivmesini kaybetmeden ateş edip marin öldürme olayı ve en sondaki stalker'lardan gelen atışları yalan etmek için doğru timinlerle tank'ı yukarı çekme olayı direkt latency ve pratiğe bakıyor. Diğerlerinin ise bir çoğu daha ilk veya 2. denemede bitiyor. Bir kaç tanesi içinde doğru stratejiyle saldırmak gerekiyor ki bu saatten sonra bunları bilmeyen/çözemeyen yoktur.

So malesef ki benim için adına yakışır bir achivement olamadı. Daha zor daha epic, heyecanlandıran bişi bekliyodum.

Ama tekrar söylüyorum ümidim var. Bu sc2 master achivement'ına yeni bölümler eklenecek ve achi güncellenecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bence genel olarak çok basitti banshee'yi falan daha önce micro race diye bir challenge'da daha zorunu yaptım diye ilk seferde geçtim bir tek o son bölüm fitil etti beni yarım saat falan uğraştım zaten toplamı 1 saat falan sürdü. Ben daha böyle gerçek senaryolara benzer şeyler bekliyordum işte marine tank'a muta baneling benzeri de mesela 3 marine'e 2 zealot mesela çok saçma orada onu yapabilmemizin tek nedeni yapay zeka'nın mallığı.

Gerçi güzeldi yani eleştirdiğime bakmayın yaparken çok eğlendim Blizzard'ın ara ara böyle yeni içerik koyması hoş olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...