GEd Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Az önce kontrol ettim Aionda da geçerli kuponlar 25 euroluk 6 tane 10 euroluk 3-4 tane 3 euroluk 1-2 tane kupon var elimde. Tam sayılara bakmadım alacak olan olursa oturur bakarım. Yıllardır bende bu kuponlar hiç oynamadığım için doğru dürüst boşuna bekliyorlar. Almak isteyen varsa pm pls, normalinden az daha ucuza bırakırım. Köntörle satarım vesaire. Kontrol etmedim ama Frogsterin oyunlarınıda Gameforge yönettiği için tera onlineda da geçmesi lazım bu kuponların. 3 yıldır bende bunlar çünkü artık cıksınlar elımden. Kuponları kontrol ettim bir sorun yok kuponlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Abi Aion beleş değil mi? in-game fln mı geçerli yoksa bu paralar-kuponlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 f2p Oyunun ana sayfasında shop var , yalan mı o shop bilmem ki ? Oyuna girip bakmadım http://www.aionfreetoplay.com/website/shop/ Shopta 25 euroluk kuponu test ettim demin 400 aion ingame hedesi yükleyebilirsin bunla dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Belki TERA da da geçiyor kuponlar bu arada ama ondan emin olamadım girip kontrol etmem lazım. Alacak olan varsa girip kontrol ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 uplıyım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 up! kuponlar hediye geliyor ama oynamadığım için öylece yatıyorlar. 4x tane 25 euro kupon var, kuponların tanesini 20 eurodan bırakırım hex shard of fate falan oynayanınız vardır belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 kınayt olsa satardin belki ama ayiyon mu kaldi azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 giveaway'den bile kimse almayabilir... hayır şundan ne kazanmayı umuyorsun ver gitsin patiye en azından şeklin olsun. nasılsa satamayacaksın. aion. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 2 malbuşa sat öpte başına koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 konu 2012 den ondan aion kalmış www.gameforge.de ne oyun varsa orda hepsinde geçiyor. Orc must die, hex shard of fate en azından bir iki oynanabilir oyun var. Metin2 oynarsınız doya doya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Illa satacam diyorsun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 illa satacam die bişi yok. İlla satacam desem gider her yere yazarım. Burdan başka bir yere yazmadım bile. Denk gelirse isteyen olursa vesaire diye yazdım buraya da öyle dursalarda olur bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Saygı da duydum bir yerde. dört senede ben olsam elli kere kaybetmiştim. nasıl derli toplu bir insansın belli değil. diplomamı kaybetmişliğim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 yeni bunlar :) gerci eski de olsa kaybetmezdim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar