senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 burada hepimiz üstün zekalıyız dostum bir soluklan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Qualance said: Elektrik elektronik ise çalışma boşver, hiç girme. Ben girdim kız mız yok. senko said: çıktıktan sonra da kız yok :) Ben emekli oldum hala kiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 dasaaa said: manve said: hic birsey anlamadim nerdeyse, neler olmus o sinav isimlerine oyle? öss hangisi bunların şimdi ötekisi öys mi oluyor? abi mesajın altına lejand koyun. Ben de bi halt anlamadım. Kesinlikle Random Eğitim Reformu Generator a eklenti lazım, bir şekilde sınavların eski isimlerini de belirtsin yani, olmuyo böyle. Ya da tablo halinde sunsunlar son 10 yılın sınav isimleri diye, üniversite sınavı ne oldu lise sınavı ne oldu filan yıllara göre listelesinler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ygs: lgs, oks, sbs diye bilinen sınavlara benzer tatta bir sınav lys: türev integral biyolojide sistemler organik kimya falan böyle pislik şeyler hep bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 abi 1 sayfa önce dedim cok basit ygs için sadece deneme çöz günde 1 tane cemaat yayınları olması tercihimdir. ders olarakta sabah aksam lys çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 manve said: Qualance said: Elektrik elektronik ise çalışma boşver, hiç girme. Ben girdim kız mız yok. senko said: çıktıktan sonra da kız yok :) Ben emekli oldum hala kiz yok ahah mühendisliğin kaderi bu. şirkette dikkat ediyorum mesela öğle yemeğine gidiyoruz biz, 15 tane sakallı kıllı erkek. bir de marketinge bakıyorum, 7kız 8erkek, insan kaynakları desen 10kız 5 erkek. mühendislerden nasıl bir zulum gördülerse yanlarına da sokmuyorlar bir de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Sizin şirket te o kadar kız varsa yine iyiymiş :D, bizde 1/4'ü anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 otur çalış başarı bekliyorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ben üniversite bitirdim de noldu işşizim de işsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ben seneye giricem 6 yaşımdan beri takip ediyorum paticiği netlerim arttı teşekür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ben de bu sınavlar ne la diye bakıyordum. benim gibi dinozorlar için gelsin, ygs : öss muadili, lys de öys muadili imiş. bence de eğer vaktin varsa çizdiğin hedef doğrultusunda zamanı kafana takmadan çalış. aceleyle bir tercih yapıp sonradan pişman olacağına, bir sene bekleyip gerçekten istediğin bir bölümde okuman daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Boğaziçine öyle 2 ay çalışmayla giriliyo mu ki artık. Bende gireyim bi daha sınava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar