Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Windows Update ederken bunu da yüklüyor şimdi. Nedir bu? daha önce windows update ederken hiç karşılaşmamıştım. Bir de ICQ açtığımda her seferinde, o welcome ekranından dolayı, bir dialog ekranı çıkıyor, script hatalı diyor, debug ediyim mi diye soruyor. Et diyince de Microsoft Script Editor açılıyor. Bu hödö nedir onu da hiç bilmiyorum. Ne işe yarar, illa manuel olarak mı düzelteceğiz? Bir de açılma sebebi nedir? Üniversitenin firewallu bu welcome ekranında sorun mu yarattığı için? Yoksa başka bir nedenden mi? Windows XP Pro ingilizce kullanıyorum şu an. ayrıca Service Pack 1 yüklüymüş. Ankara'da da XP Pro (ama türkçe) kullanırdım ancak bu GDI+ upgrade'ini ve microsoft script editor'unu hiç rastlamadım o sıralar.. acaba bu GDI ve Microsoft Script Editör hakkında bilgisi olan var mıdır?[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 herhalde sorun yok cevap da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 GDI+ Detection Tool Microsoft Script Editor[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar