kthxbye Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 http://www.songazetehaberleri.com/genel-saglik-sigortasi-kimler-yaptirmali-son-basvuru-tarihi-suresi.html arkadaşlar 25 yaşı üstü sigortası olmayanların yaptırması gereken (2012 de yürürlüğe giren) bu sigorta için ocak ayı sonuna doğru başvuru yaptım ve gelir tespiti içinde form doldurdum. Geçen ay kaymakamlığa gittiğimde evinize bildiri gönderilcek denildi ama hala gelmedi. İnternetten öğrenebileceğimiz bir yer varmı ödememiz gereken miktarı ? yoksa bankalaramı sormak gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ziraat Bankası'na TC kimlik no ile gidip sorgularsan, büyük ihtimal gözükecektir. (26 Ocak'ta başvuru yapan biri olarak ödedim 2 aylık ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 teşekkürler cevap için bakıyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bireysel altında ödemeler veya sigorta sekmesinde bulamadım, tc kimlik no ile öğrnemeyi acaba tam link varsa paylaşabilirmisin ? yada hesabım mı olması gerekiyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Bankaya gidip GSS yatirmak istiyorum dersen kaydin olup olmadigi gozukur. Internet uzerinden bakilabilir mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tamam teşekkür ediyorum ilk işim öyle yapmak olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Dün bana kaymakamlıktan msj geldi yrn şu saatte gelindiye fln. Bugun gittim bu eve gelme muhabbetini gerçekleştiremediği için biz ayaklarına gidiyoruz eve gelmiş gibi bildirimde bulunuyolar. Bildirimi yeniledik inş 3 ayda bir çağırmazlar. Sgk'dan eve yazı gelcekmiş. Ben hiç ödemedim biraz daha beklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 böyle birşey vardı dimi teyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ben kayıt yaptırmadım ocakta bi yerde çalıştıydım orası sigorta yaptıydı sayılıyo mu ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sana kol gibi borc giricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 fede said: ben kayıt yaptırmadım ocakta bi yerde çalıştıydım orası sigorta yaptıydı sayılıyo mu ki acaba Full time çalışıyosan sorun yok. Part time ise bildirim yapmak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 fede said: ben kayıt yaptırmadım ocakta bi yerde çalıştıydım orası sigorta yaptıydı sayılıyo mu ki acaba ya gidip bildirimde bulunacaksın yada paran coksa gidip sgk ya eksik günün kadar isteğe bağlı prim yatırarak 30 günü tamamlayacaksın.kaymakamlığa gidince gelir durumuna göre sanırım gelirin düşükse devlet ödeyecek aradaki eksik günün primini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar