Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Cebimdeyken falan değil masanın üzerinde dururken kendi kendine kapanıyor alet günde 2-3 kere. Yazılım olarak Kiesteki en son yazılımı yükledim, var mı bu sorunu çeken başka biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Versiyon 2.3.6 mı? wirelessı kapat geçiyor, galaxy s2 de aynı problemi yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Wirelessım zaten hep kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 O zaman sd kartı çıkartıp bir dene, çünkü wirelessı kapatınca bende sorun kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bendede oluyodu bisüre sonra kendiliginden geçti ama 2-3 hafta fln sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Abi galaxy falan nasıl bilemem de sakın ha Samsung Wave almayın. edit: Buglı firmware yayınlayıp bir aydır kılını kıpırdatmayan Samsung'a da ne desem bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar