Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ingilizce sounds klasörünü yedekleyip 2.7 için olduğu söylenen japonca ses klasörünü yerine koydum ama launcher %85'de takılıp yeniden indirmeye başladı. 2.7 için başka kullanan kimse var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Aion rainmeter diye bi program var, dps meter bu chatlog okumak icin onu kullanarak run aion 64 bit diyip launcheri bypass edicen, patch filan cikinca o program uyariyor zaten super bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 64-bit'e özel blokaj gibi birşey gördüm ben de, neyse dur bakayım. sırf sayaka ohara hatırına. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 mortis'in verdiği salık üzerine launcher'ı yüklemeye bıraktım, öyle de oldu. emeği geçen ascreus, mortis ve viktor'a teşekkürler. (:D http://images.wikia.com/fairytail/images/4/46/Heavens_Wheel_Armor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar