gellidus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ağustos ortalarında bi kaza yapmıştım ve sağolsun araba beni korumuş ama kendisini koruyamamıştı yani hurdalığı boyladı. Bunun üzerine hem biraz korkumu atmak hemde evdekileri çıldırtmamak adına araba konusunu pek açmamıştım zaten alıcak durumda şuan için yoktu. Neyse dün babam geldi ve kendine bir araba bakda alalım birtane dedi. Neyse sadede geliyorum. İstediğim arabayı www.otomax.com da buldum 1.6 focus sport trend fiyatıda uygun sayılır ama tek sorun ben Ankaradayım araba İstanbulda. Şimdi burda birkaç kişiyle konuştum. yok istanbuldan araba alınmaz istanbul arabalarında oynama çok olur vs vs vs. arabanın ekspertiz raporu var gorunuyor aradım adamı adam ben kendim yaptım testi diyor :D Ne gibi bir yol izlemeliyim acaba orda bir Ford servisine götürsem bakarlarmı bakarlarsa kaç günde bakarlar yani detaylı bir incelemeden geçirme kaç saat/gün lerini alır. İstanbuldan gerçekten araba alınmazmı? Alınırsa nerden alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 İstanbul arabası için nem yüzünden paslanmıştır diye derlerdi o lafı eskiden. Yeni arabalarda öyle bir sorun kalmadı artık. Ford servisine götür bakarlar. Ayrıca bakımlarını nerde yaptırmış sor yani yetkili servis mi yoksa noname bir yer mi? Yetkili servis ise aracın bakım geçmişi, hasarlar (bakım alırken hasarlar işlenirki siz yaptınız demesin mal sahibi) falan kayıtlıdır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 istanbuldan arma alınmaz ne demk ya komik karsadan adam çıkmaz malatyadan kız alınmaz fln gibi olmşu saçma[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 2005 model 1.6 ford focuslar 26 milyar belki bilmeme ihtimalin vardır diye yaziyim dedim. Fiyatlar çok uygun işinize karışmak gibi olmasın ama ben olsam peşinat verir geri kalanını kredi alır sıfır bi arabaya sahip olurdum. Servisti kazaydı arızaydı bunlarla da uğraşmazdım.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: DoGMeaT, 13 Ekim 2004 17:17 tarihinde demiş ki: istanbuldan arma alınmaz ne demk ya komik karsadan adam çıkmaz malatyadan kız alınmaz fln gibi olmşu saçma istanbuldan yaşlı ikinciel araba alınmaz ankarada 10 senede çürüyen araç istanbulda nem yüsünden 8 senede çürümeye baslıyo[signature][hline]Dragger.Org [Bu mesaj Ragnar tarafından 14 Ekim 2004 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Ya şöyle yapcaksn arabanın plakasını alıp hangi servise soktuğunu örenceksin sonra o servisi arayıp plakayı da söleyip kaza değişen parçalar.. vs gbi şeyleri öreneceksin ekspertiz raporu kısa sürmez o yüzden sabah erkenden sokacaksın tabi randevu lu çalışıolarsa randevu alacaksn. ya akşama kadar satışı yaparsın heralde sonra bas geri Ankara'ya yeni arabanla.Ya önemli olan kaza yapıp yapmaması ve de motorun durumu :) ezik cizik göcük warsa kolay onlar ama tabi sana bağlı ben sıfır gbi araba isterim dersen bilemem :P simdi focuslarda indirim war kredi de alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Ama arabayı almadan muhakkak ekspertiz raporu icin servise sok ben benmkini soktum msela adam sölemişti gerçi ama benm arabanın geçen sene airbag i çalınmış. Ekspertiz geldi airbag değişmiş filan dendi servisten yani en ufak şeye kadar anlıyorlar. Garantiye al işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yuh airbagi çalınmış? =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Evet peder beyi bu konuda ikna edemedik ve bizim focus işi yattı şimdi buralardan bakıyorum. Güzel bi megane2 beğendim ama rengi kötü kırmızıyı hiç sevmem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Evet vodan sürücü airbag ini kesip götürmüşler :D oha fln olmuştm :P satın aldıım adam 4 leventte oturuo we otopark karanlıkmış oturdukları mahallenin aşaısında ise gecekondular filan warmış baya nse ist hırsız nüfusunun çou oradan çkp işe başlıolarmış ee benm arabayla siftah yapmışlar. Ben hırsız olsam bende airbag çalarım abi 1000 dolar tanesi dandik bi radyodansa.. dediklerime bi bak euheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ama yeni focus ilki kadar marjinal değişim yaşamıcak ben hoşlanmadm yenisinden o kadar[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 İlki sıfırdan çıktı zaten =) Bende beğenmedim yenisini cabrio versiyonunu beğendim ama hb versiyonunun arka tasarımı çok kötü. Bir Türk yapmış tasarımını bu arada.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar