Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben diabl ikiyi onlineden oynamak istiyorum ne yapmalıyım bana yardımcı olabilirmisiniz?[signature][hline]Adalet ancak hakikatten, saadet ancak adaletten doğabilir. M.Kemal Atatürk
Adaletin pencesinden kurtulabilirsiniz ama hiç kurtulmamayı yeğlerdiniz. Gilthanas Amakiir
Mesaj tarihi:
mutlaka oynuycağın serverla/kişiyle versiyonun aynı olmalı.

mesela battle.net'te oynamak istiyorsan
-orj d2 ve lod cd keyi lazım (türkiyede satılıyor tek bir pakette, bulabilirsin çoğu yerde)
-d2, sonra da lod kurman gerekiyor.
-lod'un 1.10 patchini kurmalısın
-ana menüde zaten battlenet'e girmek çok kolay

ip üzerinden arkadaşlarla oynuycaksan
-illa lod ve 1.10 patchi gerekmiyor, tabii kurarsanız çok şey ekleniyor oyuna
-eskiden lod yokken de oynardık, ancak herkesin versiyonu aynı olması lazım. yoksa bağlanmıyor.
-tcp/ip ile birbirinize bağlanıp oyun oynayabilirsiniz.
-biri oyun kuruyor, kurarken orda zaten ipsi yazıyor, size veriyor.
-siz bu arkadaşa girmek için bu ip'i yazıp bağlanıyorsunuz..

gerisi zaten karakter yarat, yaratık kes, skilleri dağıt vs.[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
yardımlarınız icin saolun hemen ilk işim orjinal diablo almak olucaktır[signature][hline]Adalet ancak hakikatten, saadet ancak adaletten doğabilir. M.Kemal Atatürk
Adaletin pencesinden kurtulabilirsiniz ama hiç kurtulmamayı yeğlerdiniz. Gilthanas Amakiir
Mesaj tarihi:
ayrıca grupta paladin varsa onu takip edin
bazıları gibi şeyinizin doğrultusunda takılmayın
takılsanız bile gelipte başını alıp gidiyosun bi yerlere sonra bizi impler öldürüyo vs vs ağlamayın
bilmem birilerine bişeyler ima edebildimmi
:P
Mesaj tarihi:
sen kaçıp gidiyorsun kardeşim
bir sorcerer bir necro tek başımıza kalıyoruz senin yüzünden..[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
Benim d2 projem var bakalım nasıl olacak.Butun kurulum dosyalarını konusunda deneyimli bir arkadaşımdan aldım.Yardımı çok oldu şimdi 2 kafe arasında deneme yapabilirim ama fırsatını bulursam daha sonra int. üzerinden yapmaya çalışırız bakalım (Sanki 2 cafe arası int. olmayacakmıs gibi)
  • Yeni Oluştur...