GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 nick Romulus invite birşey yapın oyun var dediler geldik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 server bakıma filan mı girdi bağlanamıyorum lan tam da bi warrior açmıştım ağız burun girerim ben bu oyuna yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 galiba girisi kapattilar bende oynarken oyun cöktü bir daha giremedim ama oyunda arkadasim var online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ha login serverlar filan çöktü heralde, tırstım lan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 f2p oyun patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 9-15 arasi patch varmis... pffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 şu an serverın açılmış olması gerekmiyo muydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Cleric olarak oynamayı düşünüyorum. Topluluk aktifmi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 gece girdiğim zaman in cin top oynuyor .grup görevlerine adam bulunmuyor 2 saat quest yapıp haritada ordan oraya koşmama rağmen kimseyi görmüyordum .dün akşam girdim bi grup buldum hemen belki tesadüftür . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Osuran_boğa said: gece girdiğim zaman in cin top oynuyor .grup görevlerine adam bulunmuyor 2 saat quest yapıp haritada ordan oraya koşmama rağmen kimseyi görmüyordum .dün akşam girdim bi grup buldum hemen belki tesadüftür . Bede ilk girdim öyleydi:) Nexus adlı yeni server a geçtim, fazlası ile her lvl da oyuncu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar