paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Selam, Diğer resimlerini araştıramadım. Birileri koyabilirse sevinirim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yıl 2012 halen texas kadar üstü açık arabalar yapıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Selam, Park sorun değil, yollar geniş... adam gidip de Cihangir'de araç park etmiyor ki neticesinde :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 kolay kolay atamaz da takla atarsa nası bi roll bar çıkması gerek bunda şimdi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Selam, Yahu teknoloji var artık; Sensörler eğim değişimi algıladığında ve ivme de yüksekse hemen en yakın kilise veya cenaze evini belirleyip önceden tanımlı sürücü kataloğundan senin girilmiş ölçülerine göre tabut siparişi verebilir. Hatta araçtaki darbe sensörleri ek olarak kaç poşete ihtiyaç olacağını bile yaklaşık bir hesapla ortaya çıkartabilir. Yakılmak isteyenler için de menülerde seçenek vardı artık :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Çok güzelmiş yahu. üşengeç patilere iyilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Selam, İç detayda halının bittiği noktada -mesela pedalların altı- krem rengi plastik mi var? Ayrıca klasik Amerikan tasarımı; o kapıların kalınlığı nedir :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Çözemedim hangi materyalden yapıldığını. Kapı konusuna gelince ince kapı olsa 2 gün dayanmaz ayılara, özellikle toraman tombalaklar kapıyı açmasını da kapamasını da bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 İç ahşap kaplama için 300 yıllık zeytin ağacı kullanmışlar, sanmıyorum ki o kısımları plastik ile kaplasınlar. ahşap işçilik safhaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Selam, Bu konuda en sevdiğim kaplama Bently'in kaplamalarıdır. Ağacın gövdesi yerine kökünü kullanıyorlar ve şahane bir doku ortaya çıkıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Güzel arabaymış Şu şarkıyı da açıp dolaşası geliyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Zatürre yapar bu araba adamı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 inanılmaz keyifli bişeye benziyo. sürüşü de feci rahattır eminim. insanın multimilyoner olup californiada yaşayası geliyo. araba olmasa da geliyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yandan bakildigindaki cizgiler cok guzel. ama kafamda bi turlu amerikan arabalarinin mantigini oturtamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 zatürreye önlem olarak şoför hariç herkesin battaniyesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Cadillac = Escalade demek benim icin Bu tip arabalarda bentleyi tercih ederim bu benim fikrim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 İnanılmaz şık, gösterişli eski amerikanlara benziyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ismini begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 çok tatlı. ancak ön farlarını pek beğenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 "esinlenme" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Selam, Bana terlik hissi veriyor! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 üstü kapanmıyo mu bunun yav çok güzelmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Selam, Sanırım kapanmıyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Direksiyon proton dan alınma gibi olmuş :> Ama bir arabanın arkadan görünüşü bu kadar mı ihtişamlı olur :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar