sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Abim bir gidip gelecek de, ne aldırayım ya? ya da şöyle sorayım alımın sınırı nedir? Elektronik durumum şöyle; laptopum var yeni, telefonum yok. telefonu tcellden almayı düşünüyorum HTC sensation XL 1600tl ye geliyor 24 ayda, amazon da 1000 lira. Taksitli almak daha cazip geldi açıkçası. var mı aklınıza gelen bir şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 vita al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 evet vita güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 kullanmicaksan aldır vita satarsın burda 760 lira, amazondan 440 liraya geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 kameralar ve apple ürünleri türkiye ile kıyasladığında aşırı ucuz kalıyo. Ben 2 iPod, 1 kamera bide telefon almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Fotoğraf merakın varsa DSLR makineler neredeyse yarı fiyatına geliyor. Bir de konsol (PS olur, XBox olur vs.) alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 komple apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Satıcaksan , Apple ürünlerinden alabildiğine al , at çantaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ben olsam macbook pro falan aldırırdım ama laptopun varsa konsol, konsolun varsa dslr, fotoğraf çekmem diyorsan, 4-5 tane ps vita, 1ini kullanır gerisini satarsın, yarı fiyatına tr'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar