Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alliance Server tavsiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dediğim gibi ben oyundanken kestirmedim daha :) Cumartesi dışardaydım , ama keşke biri cepten falan haber verseydi koşar girerdim bir yerden (:D
Mesaj tarihi:
ally için en iyi serverlar outland ve frostmane şu anda

horde için de karazhan tarren mill.. kalabalık istiyosan stormscale ama oyuncu kaliteis knighttan farklı değil.
Mesaj tarihi:
Ben de Oldpaw adında yaşlı bir dwarf hunter açtım, pek oynadığım yok ama hesap 2 ay açık kalacak en az aldık bikere prepaidi.
Bi de devamlı guild invite geliyor, 25lvl guildlerden geldiği de oluyor, daha 2-3 lvl olan bana ihtiyaçları mı var ki:D
Mesaj tarihi:
Sırf active player olsun bazende guild achievelarını yaparlar belki diye (su 3 kişi dg olayı) alıyorlar aslında iyi bişi oluyor 85 e kadar mass ress + exp. Bu arada ally mage ve horde shaman-pala-pri-rogue olan hesabımı ally melee classlarla takas edebilirim özellikle dk olabilir
Mesaj tarihi:
Yıllardır hep horde oynadım. Sıkıntıdan patlayınca degisiklik olsun diye butun arkadaslarla birlikte Grim Batol'da ally kasmaya basladık. İyi gidiyor su ana kadar. PVP'de ustunluk var gibi. Karazhan'da horde ile resmen iskence cekiyoduk BG'lerde.
  • Yeni Oluştur...