loop Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Dediğim gibi ben oyundanken kestirmedim daha :) Cumartesi dışardaydım , ama keşke biri cepten falan haber verseydi koşar girerdim bir yerden (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Ben de geçirdim bir tane karakter. Arada selam çakarsınız. Nick : Tinkypinky :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 o nicke selam cakilmazmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ally için en iyi serverlar outland ve frostmane şu anda horde için de karazhan tarren mill.. kalabalık istiyosan stormscale ama oyuncu kaliteis knighttan farklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 scroll of res ile silvermoon aly geldim warior isim numeherui ekleyin birlikte oynayalım bayar yokse beni.isim agmnar yada numeherui (isim secerken bişeler oldu bi oyle gozukuyor bi boyle sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Thraine_Numeheru said: isim agmnar yada numeherui (isim secerken bişeler oldu bi oyle gozukuyor bi boyle sdf) Be ne aga :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Silvermoon gerçekten güzel bir server dolu dolu. Hesabı takas etmeyi düşünüyorum bu arada mage oynamayı beceremiyorum arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ben de Oldpaw adında yaşlı bir dwarf hunter açtım, pek oynadığım yok ama hesap 2 ay açık kalacak en az aldık bikere prepaidi. Bi de devamlı guild invite geliyor, 25lvl guildlerden geldiği de oluyor, daha 2-3 lvl olan bana ihtiyaçları mı var ki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Sırf active player olsun bazende guild achievelarını yaparlar belki diye (su 3 kişi dg olayı) alıyorlar aslında iyi bişi oluyor 85 e kadar mass ress + exp. Bu arada ally mage ve horde shaman-pala-pri-rogue olan hesabımı ally melee classlarla takas edebilirim özellikle dk olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bu silvermoonda türk guildi yokmu.hemen raidler falan yapsak, gear up olsak.günlerce random hc yapmak istemiyorum işkence gene bırakıcam oynu ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 gel twisting nethera buyur... silvermoon nere hangi köyün kazası orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Yıllardır hep horde oynadım. Sıkıntıdan patlayınca degisiklik olsun diye butun arkadaslarla birlikte Grim Batol'da ally kasmaya basladık. İyi gidiyor su ana kadar. PVP'de ustunluk var gibi. Karazhan'da horde ile resmen iskence cekiyoduk BG'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ravencrest üstüne tanımam ally serverı 7/24 heryere adam arıyolar acaip kalabalık server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar