vimpir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Dunemaul da oynyorum AH resmen ölü, df sira beklemek işkence tavsiye edebileceginiz alliance server varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Outland alliance baya baya sağlam diye biliyorum, kalite açısından da , ah açısından da iyidir sanırım.Daha önce yazmıştım ben horde tarafındayım nerdeyse hergün orgrimmar raidi yapıp tokatlıyorlar bizi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bende tekrar başlicam güzel bir server öneriniz varmı.swtor kalbimi çok kırdı ne varsa blizzard da var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 silvermoon dan başka serverda ally oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ah saglam sira beklemek yok diyorsun oylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Silvermoon gayet saglam seviyeli server ama ally side horde tarafı ölü nerdeyse tavsiye ederim aşırı kalabalık ally tarafı birde sağlam server pve yönünden ama pvp çok farklı klasik ezik ally =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ben de yeni bir serverda başlamayı düşünüyorum aslında. Karazhan serverı uzun zaman önce öldüydü. Önerisi olan var mı? Ya da daha doğrusu beraber oynayabileceğim kişiler varsa patiden o da olur. Achi kasmayı severim genelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Santo said: Ben de yeni bir serverda başlamayı düşünüyorum aslında. Karazhan serverı uzun zaman önce öldüydü. Önerisi olan var mı? Ya da daha doğrusu beraber oynayabileceğim kişiler varsa patiden o da olur. Achi kasmayı severim genelde :)bende achi manyagi birisi olarak tanismak kaynasmak isterim :)Silvermoon baya tavsiye etti arkadas sen karar ver bende karakteri transfer edicem level 39 suan mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Polak malak dolu ama BL ally tarafı iyi... hem pve hem pvp.. Ben oyundayken daha kral kesilmedi allaha şükür >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 vimpir said: bende achi manyagi birisi olarak tanismak kaynasmak isterim :)Silvermoon baya tavsiye etti arkadas sen karar ver bende karakteri transfer edicem level 39 suan mage Benim hesapta 4 tane horde var. Ya hesabı ally olan biriyle takaslayacağım ya da sıfırdan kasıcam (dk da olabilir :) ). Server olarak herkes farklı şeyler söylüyor . Wow Census Silvermoon Server Wow Census Outland Server Diğer serverlara da bakabilirsin ama bu 2 si herhalde en fazla alliance ın olduğu serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 serverların dolulukl oranlarina baktimda. burning legion high yazıyor oyunda bu sitede 3000 kişi var outland full yazıyor burda 40000 kişi keşke outlandde baslasaydım baya azmış 3bin silvermoonda iyimiş de ally horde ratio su cok dengesiz o ne öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Şimdilik Silvermoon en fazla ally a sahip olan server gibi gözüküyor. Başka fikri olan varsa (mesela loop gelin hacı bl ye ben hepinize evlatlığım gibi bakarım derse B)- ) sdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ya bu random dungeon hedesi serverlar arası degilmi ben nie bukadar cok bekliyorum. birlikte kasalim diyen varsa baslarim yeniden bir serverda.olmicak boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Random dgler de eğer dps isen doluluk boşluk farketmiyor her halükarda bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Ne yapcan allınc olup huzur hordede bosver dırek horde charı ac oyunun zevkıne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Benim için ally horde hiç farketmiyor. Ama işte beraber oynayacak konuşacak insan bulamayınca problem oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 blackwolf said: Ne yapcan allınc olup huzur hordede bosver dırek horde charı ac oyunun zevkıne var Yetersiz insan horden başka birşey bilmiyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Lind3r0th said: blackwolf said: Ne yapcan allınc olup huzur hordede bosver dırek horde charı ac oyunun zevkıne var Yetersiz insan horden başka birşey bilmiyorsun =) ezık ınsan kac bın tane charın var :P .Allince ne abı konu mankenı ırklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Lind3r0th said: Silvermoon un durumu nasıl? Random süreleri, bg lerdeki durum. İçeriden bilgi almak en güzeli :) blackwolf said: Hep horde oynadım da şu bg ve dg süreleri bildiğin ömür törpüsü. Geçmiyor günler şarkısını söyletiyor her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Random süreleri heal yada tanksan klasik zaten sıra beklemiyorsun ama dps isen ortalama bir 10dk ya yakın bekliyorsun. Pvp de ise hiç sıra beklemiyorsun pat diye giriyorsun ama ally çoğu zaman yetersiz kalıyor yani win ratio çok yüksek değil. Server overall ise yani pve konusunda sıkıntı yaşamazsın chatı takip etmekten yoruluyorsun o derece ama genelde gear yüksek adam arıyorlar bu durumda ya kendin kurucan yada düzenli raid yapan bir guildin olucak diğer türlü can sıkabilir. Bu yazdıklarım ally tarafı için geçerli zaten horde tarafında sadece 1 tane guild var dw düzenli kesen başkada yok ölü gibi birşey o taraf. AH çok canlıdır pazar günleri sw de deli gibi lag olur o yüzden herkes dalaranda takılır. Kısaca ben şuan silvermoondan menmunum herhangi bir problemle karşılaşmadım sorunlu oyuncuda pek yok.Sanırım pve serverları arasında en iyi ally serverı popülasyon olsun progress olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 oha ya ohaaa fazla gold var diye karakteri transfer ettirmiyor :S Character Restrictions: Characters carrying too much gold are not eligible for transfer, as follows: Level 10-30: 300 gold limit Level 31-50: 1000 gold limit Level 51-70: 5000 gold limit Level 71 - 80: 20000 gold limit Level 81+: 50000 gold limit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Aaa doğru gold sınırlaması var transferde. Aslında para edecek birşeyleri satın alıp öyle de transfer edebilirsin. Ama bunun içinde her iki taraftaki ah yi de kontrol etmen gerecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Bende bugün başladım Silvermoon realminde. İlk fırsatta gold satın alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 :( pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 loop said: Polak malak dolu ama BL ally tarafı iyi... hem pve hem pvp.. Ben oyundayken daha kral kesilmedi allaha şükür >:D< CUMARTESİ bi horde raidi geldi sw ye kesti kralı ardından bi raid daha geldiler 10 milyonda falan hp kalmıstı kralda kestik hepsini adamlar 2 saat içinde 2 raid cıkarmıslar sw ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar