GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Benim arkadaşım, şu an burada değil ailevi nedenlerden o yüzden yardımcı olmak istedim: İstanbul Üniversitesi Kimya bölümünde 1. sınıfta okuyor, 2. dönem harcını yatıramadı acaba mazeretli 2. kayıt var mı ne kadar faiz biniyor ya da bu dönem yatıramazsa yaz okuluna girme veya seneye devam etme şansı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 okulun sitesne girip bakmalsn, her okulun yönetmelgi farkli oluyor. mesela gecikmeli ödeme var kaydın duruyor fln ama fazla para öduyosn, onu da yapmazsan siliyorlar.. kontrol et derim. İÜ de okuyan biri yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Ege'de ben bir dönem yatırmadım, direk kaydımı sildiler mesela :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 sitesine baktım da okulun hiçbir şey anlamadım bulamadım, internet de yok orda bakamıyolar falan yalçın bey yardım edin nolur silmezler umarım burda da kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 up :7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 o biraz insafa kalmış bir olay kimi okullar izin verebiliyor. en iyisi okulla konuşmak durumu anlatmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar