Sypro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 iOS için bir oyun geliştirme sürecindeyiz, performans testlerine kendimiz başlamadan önce geçmişte kullanmış kişilerin deneyimlerinden faydalanalım istedik. Performans açısından aralarındaki ilişki nedir ne değildir ve hangisini tavsiye edersiniz? Obj-C native language mesela, ver coşkuyu gitsin; ama AS3 gayet flash ve iDevice'ların flash'a karşı olmaları göze alındığında ortaya çıkacak sonuçlar ne derece tatmin edici olacaktır?
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Bence objective c. Apple ile flash ters gidio ne olacagi belli olmaz
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ona göre oturup obj-c öğrenmeye başlamak gerek ama. as3 için bu gereklilik yok. zaten dil java-like, üzerine bi de flash'ın vektörelliği falan. pros&cons olayında obj-c çok artıya sahip değil yani.
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Obj-c ogrenme asamasinda isen, obj-c den sonra opengl ogrenmek durumunda kalacagini goz onunde bulundur.
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 eyçtiemel5 yapın androidden tut windowsa browseri olan ne varsa çalıştırsın.
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 http://phonegap.com/ sadece html5 va javascript ile yaptigin birsey tum mobile sistemlerde calisiyomus app olarak. denemedim ama yakinda ogrenmeye baslicam sanirim.
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 HTML5 orda öylesine var ya.. seçenek olsun diye.. AS3 ya da Obj-C dışında bir şansımız yok işin doğrusu. ben sadece performans sorunu olacak mıdır diye merak ediyordum.
Öne çıkan mesajlar