ErOr Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Arkadaslar içinizde benim gibi türkçe rep hastası varmı die merak ettimde eeee var mı????[hline] Bize bizlerden baskası dost olmaz Ne çok dogu ne cok batı bize uymaz Aglasak dünyada tek bir kul duymaz Bize bizlerden baskası dost olmaz...... ErÖr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Türkçe rep dediğin şeyi müzik niyetine mi dinliyorsun ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 amuhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Suikast dinlerim[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 türkçe rap -bana göre- çok aptalca ve komik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 kimsenin kimseyi dinlediği müzik hakkında eleştirmeye hakkı yok. Eleştirilerinizi kendinize saklayın, varsa dinleyen cevap yazsın işte [Bu mesaj Twilight tarafından 15 May 2003 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Rap'i nefret edecek kadar sevmesemde türkçe rap'in eminem ve türevleri yerine dinlenilmesini destekliyorum. ayrıca ceza-med cezir fena şarkı değil.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 ceza ve nefret güzel geliyor bana rap tutkunu olacak bir müzik türü değil. ancak mutlaka sevebileceğin bir veya iki şarkı bulursun, sabah akşam dinlersin.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 benim kendi düşüncem... türkçe rap dinleyenlere salak demiyorum... said: Twilight, 15 May 2003 22:25 tarihinde demiş ki: kimsenin kimseyi dinlediği müzik hakkında eleştirmeye hakkı yok. Eleştirilerinizi kendinize saklayın, varsa dinleyen cevap yazsın işte [Bu mesaj Twilight tarafından 15 May 2003 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ErOr Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Arkadaslar şle bi yokliim dedim ama heralde pek sevilmiyo ancak sizleri ön yargılı olmamaya davet ediyorum .........[hline] Bize bizlerden baskası dost olmaz Ne çok dogu ne cok batı bize uymaz Aglasak dünyada tek bir kul duymaz Bize bizlerden baskası dost olmaz...... ErÖr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Önyargılı olmaya gerek yok. Çoluğun çocuğun ağzında her gün duyduğumuz şeyler. said: ErOr, 17 May 2003 00:24 tarihinde demiş ki: Arkadaslar şle bi yokliim dedim ama heralde pek sevilmiyo ancak sizleri ön yargılı olmamaya davet ediyorum .........[hline] Bize bizlerden baskası dost olmaz Ne çok dogu ne cok batı bize uymaz Aglasak dünyada tek bir kul duymaz Bize bizlerden baskası dost olmaz...... ErÖr [hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Sadece nefreti dinledim o da bana biraz gereksiz geldi Belki alışkın diilim ya ondandır.Zaten rapten de fazla hoslanmam:hmm:[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 az once show tw de bi haber cikti Eminem dinleyen kaza yapio felan diye :D haberdede boyle diyo eminemi herkez tanir ünlü hiphop grubu eminem kazaya neden oluyormus dumur oldum[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: IMGOINGTOWIN, 16 May 2003 17:24 tarihinde demiş ki: benim kendi düşüncem... türkçe rap dinleyenlere salak demiyorum... said: Twilight, 15 May 2003 22:25 tarihinde demiş ki: kimsenin kimseyi dinlediği müzik hakkında eleştirmeye hakkı yok. Eleştirilerinizi kendinize saklayın, varsa dinleyen cevap yazsın işte [Bu mesaj Twilight tarafından 15 May 2003 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] kendi düşüncense kendine sakla. Dinleyen varmı demiş adam.. Ortalığı kızıştırmanın anlamı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Ceza nın sözleri komik gelio ne biliim : Gel gel gelgel işte hiphopa gel hiphop en babası anahtar elimde gelmek istiyorsan takıl peşime falan :) Başka türkçerep dinleediim için yorum yapamıcam ama yabancı rap yerine türkçesinin dinlenmesini tercih ederim[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 bi kere işin içinde düzgün bi müzik yok.. 1-2 şarkı dışında sözlerinde de pek öyle bişey yok..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: daverc, 17 May 2003 01:27 tarihinde demiş ki: az once show tw de bi haber cikti Eminem dinleyen kaza yapio felan diye :D haberdede boyle diyo eminemi herkez tanir ünlü hiphop grubu eminem kazaya neden oluyormus dumur oldum[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] ingiltere'de futbolcular maçtan önce eminem i dinliyorlarmış. söz konusu olan şarkı lose yourself dinleyene hırs veriyormuş ve bu da olumlu etki yapıyormuş... senin dediğinde doğru olabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 eeheh o msgda onemli olan bide spikerin ; dünyaca ünlü eminem grubu demesiydi :-o[hline]Kontrolsüz güç;güç degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 EROR senin yanindaim ben dinlemekle beraber hollanda undergrounda bulunmustum ve bakirkoydeki undergroundan beni tanirlar bence rap tutkunlarinin dinlemesi gerekir ne oyle eminem paso kufur edio bunlar dogru duzgun sarki soluo hemde turkiyenin icinde bulundugu zor sartlari fln annatio bence mantikli bi muzik ama herkesin yorumu farkli ben nefret te hani meclis-i ala albumunde hip hop bi bomba sarkisi warya hane fransizca bi yer war orayi ben soluorum ben nefret yeralti operasyonu bide silahsiz kuvvet we Sirhot dinliorum[hline]Nerede nerede diyip turkce rap nerede nerede diyenlere benden bir hediye soyulmaya benzemez bu gozlerim kapali istanbulu dinliorum Bazen ruyalarina giren adam hani Jan Claude Vandamme gibi heryerimde kas yoq belki Gercekleri duyun haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 acaip dinlerim servisdede her dk . sımdı arkadasın rap arsıv ı war cd keg seklınde fransızca fılan dolu war acaıp hos fran. rap tavsıye ederım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Ewt guzel oluo ozellikle fransizca bole aksan fln da war cok hos oluo hani "r" harfleri fln tabi isi bilen yapio ancak[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 miss elliot gibi müzik yapan (artık repçi mi diyim hiphopçu mu iyice karıştırdım) kişileri pek sevmiyorum. Zenci rapi diyip işin içinden sıyrılmak istiyorum. Ama cartel gibi gruplar daha çok alman üsülü rap yapıyormuş gibi geliyor. Zenci rapi pop müziğin haraketlisi (r&b tarzı), alman rapi ise, sisteme karşı eleştiri müziği gibi geliyor bana.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 May 2003 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ya hipop sanata verilen genel isim icinde grafity den b.dance a ıse ole dolanıyo rap da bunun bı parcası yane[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 zaten bu turkce rap albumlerinde cogu yerler almanca tabi arasira ingilizce we benim en cok sewdiim fransizca bolumler war[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar