Vendy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Çözemediğim bir problem ile karşı karşıya kaldım. 2 gün önce WOW oynarken WOW un kendi imleci yerine Windowsun standart mouse simgesine geçti oyun içinde. Masaüstünde herhangi birşeye tıklayamıyordum veya görev çubuğundaki kısayollara tıkalayamıyordum. Restart atmama rağmen bir düzelme olmadı. Başka mouse denedim değişen olmadı, touchpad ile aynı sorun devam etti. Windows görev yöneticisini açıp, kenardar pencereyi kapatmadan tutarsam düzeliyor. Kilitlenmede olmuyor. Kapattıktan belli bir süre sonra yine kilitleniyor. Başına gelen veya bir fikri olan varmı böyle b*ktan bir sorun hakkında?
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Format attım halen düzelmedi kafayı yemek üzereyim. Görev Yöneticisini açtıktan sonra belli bir süre idare ediyor, sonra tekrar ctrl+alt+del yapmam gerekiyor.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 problemin donanım kaynaklı gibi geliyor bana. ilk tahminim ekran kartın gg oldu (oyun oynarken bişeler oldu dediğine göre) ikinci tahminin chipset yani anakart gg.
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Abi mantıken windowsdan kaynaklanıyor olması gerekiyordu. Acayip saçma bir olay, tanımlayamıyorum bile. Google da aratamıyorumda direk sorun şu diye. Masaüstü ikonlara tıklayabiliyorum ama görev çubuğunu kullanamıyorum bazende tam tersi. Oyuna girdiğimde garip oluyor falan, anlamsız işler bayağı. Ekran kartı veya anakart ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Farklı bir usb den deniyorum şuan 20 dk falan bir sıkıntı yok.
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Ben anlıyamadım oyuna girince mi oluyor bu olay?Yoksa sürekli bir durum mu?
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 İlk başta oyundayken oldu, nette gezinirken vs. herşeyde oluyor.
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Peki güvenli kipte aynı problem devam ediyor mu?
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Uyduruk bir mouse taktım, düzeldi gibi sanki. Problem çıkarmıyor şimdilik.
Öne çıkan mesajlar