fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 SSDyi aldım sonunda. önce anakartta 2 adet sata kablosu olmadığı gerçeğiyle karşılaştım. Mecburen hdd nin kablosuna buna taktım ve win7 64bit kurdum. Atto programı ile test yaptım. 300 350 civarı yazma okuma hızları. 1. problemim bu. ( anakart asus 870A-G54 ) 2.si ise windowsun kurulu olan disk "c" fakat eski hdd yi 2. sata kablosu aldıktan sonra takabildim ve 3 parça olan disk f,g,h falan olmuş. Kıl bir durum tabi :) Nasıl düzeltilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Hızı bilemicem ama partisyon isimleri control panelden partition manager açıp değiştirebilirsin. İsmi değişik olabilir şimdi linux'ta olduğum için tam ismini yazamıyorum ama öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Öncelikle anakartın Asus değil, MSI olmasın o? Hız konusunda ise, Bios'tan AHCI aktif ettin mi? Raid mode seçeneklerinin altında IDE, AHCI, Raid var, ordan AHCI'yi seç. Ayrıca son bios ve driverları da yükle, tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Ya hakkaten asus nerden çıktı :) Biostaki o seçeneği eveldende görmüştüm fakat raid'lik bir durumum olmadığını düşündüğüm için aktif etmemiştim. Tamam bir bakayım dediğin yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 AHCI seçip denediğimde win logosundan sonra desktopa geçemeden mavi ekran verip ( çok kısa bir süreliğine ) hemen restart atıyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 IDE ve AHCI mod arası geçişlerde format gerekiyor genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 AHCI modu seçip yeniden win7 kurdum bu sefer açıldı. 500 üstüne çıkamamamın nedeni sata kablosu olabilir mi? Test sonucu aşağıdaki gibi ( resim ne hikmetse çıkmıyor, idare edin ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Hayırlı olsun. Güle güle kullan. 5000!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 500 zaten gerçek rakam diil, üstüne yazılan en ideal şartlar altında falan ulaşılabilen, hatta o zaman bile ulaşılamayan bir rakam? 350-400 arası iyi diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Kafa yormaya gerek yok diyorsunuz yani peki teşekkürler yardımlarınızı için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar