Sawer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Başlıktanda anlaşılacağı gibi Asya tarafında güzel fasıl yapılıcak nereler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 asya devreleri yaktı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 asya yakası lafını duymayalı görmeyeli çok olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ahahah ben niye öyle yazmışım anadolu yakasına ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 cok iyi :) mf oldu 2sn icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Asya yakası ne ya , kulağa yabancı geliyor :) Haydarpaşa garının oralarda bi yer varmış galiba , geçen arkadaşlar bahsediyordu , böyle tarihi havalı bir mekanmış. Ama bilemiyorum tam , karşıyı hiç bilmem zaten. Bi de Gezdim Tozdum'a alınsa daha faydalı olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 asya yakası ne lan mindfuck direk fasıllık yer spesifik olarak tarif edemem ama sahilden yukarı doğru çıkarken balıkçıların falan olduğu sokaklar var orda restoranlar da var. onların bazıları alkollü içecek de veriyor. ama hangisi iyidir kötüdür vs bilmem bir de pek fasıl müziği duymadım oralardan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 aa bir ben garipsememişim yazan bile garipsemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Bostancı sahil ve Kadıköy'de güzel mekanlar var ama fasıl için daha boğaz tarafına gitmen lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 maltepe taraflarında sahilde var bir sürü güzel yer fasıl için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 tuzla'da bi yer vardı baya güzel sahil tarafında çok uzak ama gidilmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar