aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 mimari cizimlerini alican sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Bize de göstertiolar bunları sizin kadar olmasa da. Bizim çile de az değil :) Ayrıca bulamazsan son koz olarak /summon dasaaaa yaparız. onda kesin vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 dasaaa deprem bükücü diye hiç sormadım aslında ama sonuçta adamın ilgi alanı binalar gerçi bi yerde. Neyse erucalavera sağolsun gönderdi hemen hallettik ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Adam inşaat mühendisi abi. yüksek lisansı deprem bükücülüğü. he geçmiş olsun o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 sayenizde rölöveyi öğrendik saolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 SeaGle said: Paticik gücünün çözemediği problem yok arkadaş, mis. Bütün imkanlarım seferber. Arıyorum tüm mimar arkadaşları. Sanırım sana kat planları lazım anladığım kadarıyla. Boş bir eskiz bulursam yollarım anında. Cad çizim de olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 mimarım, yollayım istersen apartman projesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Halletmiş arkadaşlar bi önceki sayfaya bakınız. Bu arada paticikte başka mimarlar da görmek güzel. (gerçi ben daha olamadım yaz okulunda inşalla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 dikkat etmemişim eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 seagle şu an gözümden düştüm autocad ne la internet explorer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Abi ısıtmacılar 2. sınıf programlar kullanıyo ya benim suçum değil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 aha plan (imaj büyük o yüzden spo) "insert recep ivedik nah here" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Black-ice said: Halletmiş arkadaşlar bi önceki sayfaya bakınız. Bu arada paticikte başka mimarlar da görmek güzel. (gerçi ben daha olamadım yaz okulunda inşalla) oldun sen oldun. piyasa iş yaparsın bak gerçekten. şaka değil, yetenekli abi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 mimarlardan nefret ediyorum. by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar