Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selaam

arzuu

Öne çıkan mesajlar

• Admin
yonjalandık[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

BEYLER BU "ARZUU" NICKIYLE FORUMDA YAZAN HAYSIYETSIZ SAHIS BASKASININ RESMINI KENDI RESMIYMIS GIBI ALBUMDE KULLANIYOR KENDISI GALIBA UCUBE YARATIGIN TEKI NEYE BENZEDIGINI GOSTERMEK ISTEMIYOR SANIRIM

BURDA BASKALARININ RESMINI KULLANARAK ILERI GERI KONUSUYOR

ARZUU DENILEN IGRENC INSAN KIMSEN GEL MESAJ AT BURAYA
YAPTIGIN SEY ANLASILIR BI TARAFI YOK O RESIMLERI ALBUMDEN SIL VE KENDI IGRENC RESIMLERINI KOY!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bi dakka yaaa ühühüüh hayallerim yıkıldı böHÜÜÜÜÜÜÜ :(

ehe lol bu nedir yaf.[signature][hline]horacegoesskiing, 02 Eylül 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
yav... clinton gibisi gelmedi be. süper adamdı.
/////////////////////////////////
Bunu yazan tosun gönüller neşeyle dolsun.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 09 Ekim 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
said:
togi92, 09 Ekim 2004 09:46 tarihinde demiş ki:
barut neye dayanarak oyle konusyon bilmek istiyom bir bayanla boyle konusulmaz :yapma:

dumanın vokalistimisin sen? (anlayan anladı)

ben hic bisi anlamadim :?[signature][hline]:lol:mak yada :lol:mamak iste tum mesele bu :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

slm arzu ve diyer türk vatandaşları hepinize saygı ve selamlart nasılsınız abiler ben ron wensley oyunda .habire oynuyordum ama en güvendiim arkım şifremi çaldı ve belli etmiyo adı metalica görürseniz kesin slm arzu sen heralde yenisin benim gibi sanada selamlarımı gönderiyorum.abiler herkesle görüşmek üzere ulaşmak isteseniz [email protected][signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

indirin su topii aritik kac haftadir burda lol yazmayin merhaba fln dussun topik[signature][hline]Cem Yılmaz , Gora filminde demiski:
Eyy, Amerikan filmciler lafim size;

Siz yıllarca uzaylıyı bir öcü olarak tanıttınız, onlarda insan.

[Bu mesaj togi92 tarafından 17 Ekim 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...