Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Beşiktaş | 26.02.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

izmir'de kordon dışında adam gibi maçı izleyebileceğim bir yer var mı? parası neyse vericem.

agoranın karşısında california diye bi mekan var. orda vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Mesaj tarihi:
toggie said:

izmir'de kordon dışında adam gibi maçı izleyebileceğim bir yer var mı? parası neyse vericem.
adam gibiden kasit ne anlamadim ama aklima bostanli geldi.
Mesaj tarihi:
adam gibi derken boyle nezih bir ortam, kızlarla falan gidilebilecek :) gerci bu saatten sonra rezervasyonsuz oyle yerlere giremeyiz herelde. 1.5 saat onceden kordon manje, barium falan ancak kurtarır beni ya.
Mesaj tarihi:
toggie said:

adam gibi derken boyle nezih bir ortam, kızlarla falan gidilebilecek :) gerci bu saatten sonra rezervasyonsuz oyle yerlere giremeyiz herelde. 1.5 saat onceden kordon manje, barium falan ancak kurtarır beni ya.

abi muhakkak yer bulursun kordonda yahu.
Mesaj tarihi:
Dağılan Telegol ekibinden Gökmen Özdanak, Bugün Tv'ye geçmiş şimdi yorum yapıyor, Ziya Şengül'le bunun başka yerde iş bulabileceğini hiç düşünmezdim hayret

Sinan Engin, Rıdvan Dilmen, Ahmet Çakar birarada çıksalar çok zevkli olur valla izlemesi:)
Mesaj tarihi:
ya web tv den alsam sorun yaratırmı acaba?

2-3 maç izlemiştim ama hiç derbi maçı izlemedim.şimdi dışarı çıksamda yer kalmamıştır hiç biyerde :P
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

ya web tv den alsam sorun yaratırmı acaba?

2-3 maç izlemiştim ama hiç derbi maçı izlemedim.şimdi dışarı çıksamda yer kalmamıştır hiç biyerde :P

İnternetin iyise problem olmuyor. Ben hep oyle izliyorum tabi yillik aboneyim
  • Yeni Oluştur...