souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bütün fenerbahçemissliler beşiktaşı tutuyor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 valla açıkçası umrumuzda bile değil. önce kendimiz top oynayalım sonra bakarız diğer maçlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 fb de puan kaybetti.bizimkiler kafası rahat çıkar maça.ya fark atarız yada saçma sapan bir gol yer ve 1-0 kaybederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 elmander yokmus ya pffft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 baros var np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 toggie said: elmander yokmus ya pffft. bi tane de sizden eksik olsun ya, ayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bir arkadasim ruyasinda macin 2-3 bittigini gormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 izmir'de kordon dışında adam gibi maçı izleyebileceğim bir yer var mı? parası neyse vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 cok sakin ortam ya rakibimiz değil beşiktaş.dalga geçerek ezeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 5-4 gs alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 toggie said: izmir'de kordon dışında adam gibi maçı izleyebileceğim bir yer var mı? parası neyse vericem. agoranın karşısında california diye bi mekan var. orda vardı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 toggie said: izmir'de kordon dışında adam gibi maçı izleyebileceğim bir yer var mı? parası neyse vericem.adam gibiden kasit ne anlamadim ama aklima bostanli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 adam gibi derken boyle nezih bir ortam, kızlarla falan gidilebilecek :) gerci bu saatten sonra rezervasyonsuz oyle yerlere giremeyiz herelde. 1.5 saat onceden kordon manje, barium falan ancak kurtarır beni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 toggie said: adam gibi derken boyle nezih bir ortam, kızlarla falan gidilebilecek :) gerci bu saatten sonra rezervasyonsuz oyle yerlere giremeyiz herelde. 1.5 saat onceden kordon manje, barium falan ancak kurtarır beni ya. abi muhakkak yer bulursun kordonda yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 kordon'da bulurum ya zaten. bugun pazar. bjk macı derbi bile sayılmaz. ama yine de 1 saat onceden gidip guzel yere oturmaya niyetim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 yağmur yağmasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 inciraltında da izleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Dağılan Telegol ekibinden Gökmen Özdanak, Bugün Tv'ye geçmiş şimdi yorum yapıyor, Ziya Şengül'le bunun başka yerde iş bulabileceğini hiç düşünmezdim hayret Sinan Engin, Rıdvan Dilmen, Ahmet Çakar birarada çıksalar çok zevkli olur valla izlemesi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 abi abv kim açıkladı o ses kaydını. telegol çok iyidi ya öffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 edu da yok kadroda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Galatasaray handikaplı alır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ya web tv den alsam sorun yaratırmı acaba? 2-3 maç izlemiştim ama hiç derbi maçı izlemedim.şimdi dışarı çıksamda yer kalmamıştır hiç biyerde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 gerçi sitesine bile giremiyorum asffas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Esnaf said: ya web tv den alsam sorun yaratırmı acaba? 2-3 maç izlemiştim ama hiç derbi maçı izlemedim.şimdi dışarı çıksamda yer kalmamıştır hiç biyerde :P İnternetin iyise problem olmuyor. Ben hep oyle izliyorum tabi yillik aboneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Açılmıyor webtv. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar