Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık PS3 Oyun Dark Souls Orjinal

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Dark Souls Orjinal. Kutusunu acip 1 kere oynadim vede zor gelince devam etmedim.

Ankara ici elden olur veya isteyene gönderebilirim. 200 TL ye almistim 100-150 TL arasina satmak istiyorum. İlgilenenler mesaj atabilir veya buraya yazabilir. İyi günler dilerim.

P.S: Ayrıca Rift Acc da satılık var diğer postumdaydı ama unuttum. Onu da isteyen olursa mesaj atabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

beğenmedim satıyorum.
konu kapanmistir.

Orjinalinden daha ucuza almak isteyen bir arkadasa uygun gelebilir. 20-30 kere hayvanlar gibi oynadığım acc larıda burda sattım o yüzden bu bir zevk meselesi. BB

ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim. Yorumla uzatmayın konuları.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ahaha 200 e almış.bende kim alıyor diyordum bu oyunları demek boşuna satmıyorlar

neyse becerememiş cd temizdir ilk ragede bırakmış demek :)

cd temiz.

yükledim oyunu karakter yaptim girdim, oyanayamadim rage ettim ne olucak cd yi mi cizecek anlamadim neyse. bu arada orjinal aldim online oynaniyor diye bisi misi olur sonradan diye, buna kazık diyosan yemisim anasini satiyim önemli degil derdi sana düsmez.

Arkadaslar bilmiyorum isteyen varsa daha ucuza da veririm elimde kalmasin sadece ama orjinal oyun copy vs değil fiyat önerileriniz varsa yazarsaniz sevinirim iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...