SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Arkadaslar Dark Souls Orjinal. Kutusunu acip 1 kere oynadim vede zor gelince devam etmedim. Ankara ici elden olur veya isteyene gönderebilirim. 200 TL ye almistim 100-150 TL arasina satmak istiyorum. İlgilenenler mesaj atabilir veya buraya yazabilir. İyi günler dilerim. P.S: Ayrıca Rift Acc da satılık var diğer postumdaydı ama unuttum. Onu da isteyen olursa mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 zaten hiç 20-30 kez hayvanlar gibi oynayan veya sattığı malı deli gibi kullanıp da satan birini göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 beğenmedim satıyorum. konu kapanmistir. Orjinalinden daha ucuza almak isteyen bir arkadasa uygun gelebilir. 20-30 kere hayvanlar gibi oynadığım acc larıda burda sattım o yüzden bu bir zevk meselesi. BB ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim. Yorumla uzatmayın konuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 fiyat fazla,sıfırı o civarda zaten 200 liraya seni iyi kazı...neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 dnr dan almıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ahaha 200 e almış.bende kim alıyor diyordum bu oyunları demek boşuna satmıyorlar neyse becerememiş cd temizdir ilk ragede bırakmış demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ps3 için skyrim var, değişirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 benle degis skyrimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 sendeki oyunlar kolpa be abi. yani ne bileyim aklıma dark souls geliyo pes fifa 12 falan geliyo takaslamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Red said: ahaha 200 e almış.bende kim alıyor diyordum bu oyunları demek boşuna satmıyorlar neyse becerememiş cd temizdir ilk ragede bırakmış demek :) cd temiz. yükledim oyunu karakter yaptim girdim, oyanayamadim rage ettim ne olucak cd yi mi cizecek anlamadim neyse. bu arada orjinal aldim online oynaniyor diye bisi misi olur sonradan diye, buna kazık diyosan yemisim anasini satiyim önemli degil derdi sana düsmez. Arkadaslar bilmiyorum isteyen varsa daha ucuza da veririm elimde kalmasin sadece ama orjinal oyun copy vs değil fiyat önerileriniz varsa yazarsaniz sevinirim iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 limited editionını 125e aldık oyun çıktığı gibi istanbuldan hani shoptodan falan getirtmedik absürd fiyata satıyorsun kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 o zaman makulu ne olur benim piyasadan haberim yok aldığım fiyata göre istedim , fazla geldi ise burdan da arkadaşlar bana fiyat önerebilirler kar bilmemne amacım yok birinin işine yarasın. iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ikinci eli 50tl civarı eder daha fazla verileceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 anladim öneri icin tesekkür ederim. Evet arkadaslar fiyat bilgilendirilmesinden sonra 60 TL istiyorum. ilgilenenler ulaşabilirler. iyi gecelr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Esh said: sendeki oyunlar kolpa be abi. yani ne bileyim aklıma dark souls geliyo pes fifa 12 falan geliyo takaslamak için. sattım hep oyunları onlar kaldi dedim zaten sana işine yaramaz diye, ama dark souls bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar