quixef Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 no·ta·rize verb ˈnō-tə-ˌrīz no·ta·rized no·ta·riz·ing Definition of NOTARIZE transitive verb : to acknowledge or attest as a notary public Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 niyet ettim mektup yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 biri nasıl niyet mektubu yazılır tadında birşeyler yazsa ne makbule geçer buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Nereye başvurcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ben kötü niyet mektubu yazmayı öğretebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Lancester said: Bir tane hocam "yurtdisinda noter yok ki.Bizde kimse kimsenin sozune guvenilmedigi icin devlete para aktaran kurum dedi.Adamlar noter ne onuda bilmez "dedi de.O yuzden sordum İsin kotusu her sertifika basina 50tl aliyorlar hahaha bu ne lan, yurtdışında herkes birbirine çok güvenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Lancester said: aquila said: mastersa birak cocukken aldigin dergileri, lisansta naptin onlardan bahset. Yarım donem erken bitirdigimi,kluplerde yonetim tarafında rol aldıgımı,seminar duzenledgimizi,ucretsiz universitede kurs acıldgını falan yazdım.Bunlar olur sanırım di mi? Edit 1: Dersler hakkında bilgi vermiyorum zaten transkript yolluyorum best falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Viseroy said: Lancester said: aquila said: mastersa birak cocukken aldigin dergileri, lisansta naptin onlardan bahset. Yarım donem erken bitirdigimi,kluplerde yonetim tarafında rol aldıgımı,seminar duzenledgimizi,ucretsiz universitede kurs acıldgını falan yazdım.Bunlar olur sanırım di mi? Edit 1: Dersler hakkında bilgi vermiyorum zaten transkript yolluyorum best falan mı Best? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ielts 8 üzerinden değil mi zaten 6'nın yl için geçerli olduğunu biliyorum ben sadece hukuk gibi aşırı dil hakimiyeti isteyen programlar 6.5 istiyodu sanki veya 7 ve 7.5 muydu bu rakamlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 IELTS 9 üzerinden. Standart MSc ler 6,5 ister genellikle, 7 kastırabilir bazı okullar. Hukuk vs tabii ki daha yüksek isteyecektir. 6 ile genelde koşullu alırlar, önceden 3 ay İngilizce okulumuza gel vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Normal uzunluğu ne kadardır bi statement of purpose ın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tek sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 okuluna göre değişmez mi? kimi okullar en az 2 sayfa istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 okul ne kadar diyosa o kadar o zaman, bu kadar yaz diyolarsa bi sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Lancester said: Hayir anlamiyorum bu foruma geleli 1ay veya daha az oldu.Ne yazildiysa hep trollendi.Surda bir sey danismisim cevaptan cok elestiri var. Oturur kendim yazarim fakat herkes garanti olsun diye kontrol ettiriyor veya yazdiriyor.Gercek hayatta itibar goremeyenler,bilgisayar basinda milleti ti ye alarak mi sayginlik goruyor burda. konu hakkında bilgili olup spesifik sorular sorsan herkes yardımcı olur.ama bu kafada gelip paticikten medet umarsan tabi ki tiye alınırsın. zaman harcamak lazım biraz. istediğin üniversitenin istediği bi format vardır. ona göre yazıp okulda ingilizce okutmanlarına veya referans istediğin hocalara kontrol ettirebilirsin. zaten mülakatta o yazdıklarınla alakalı sıkıştırabilirler seni. neysen onu anlat bence. örnek format: http://www.awc.metu.edu.tr/handouts/Statement_of_Purpose_(Letter_of_Intent).pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 2 sayfa ne niyeti yazıcaksın yav hangi çağda yaşıyoruz nitelikli özet geçebilenlerin kazandığı bir çağda 2 sayfa motivasyon mektubu isteyen okula şüpheyle bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Aynen, tek sayfa, 500 words civarı. Ben yazdım şimdi master için, kabul alırsam C/P yaparım buraya yazarsın bakarak :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bekliyorum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 5 tane ayrı ayrı okullara yazdım niyet mektubu.Simdi bekliyore Nisan'a kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 yollasana bana onları, kontrol edeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Halen lazım mı mektup? Benim başvurularımdan kabuller geliyor, lazımsa vereyim mektubumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 fixmen said: Halen lazım mı mektup? Benim başvurularımdan kabuller geliyor, lazımsa vereyim mektubumu. o kadar iyi olur ki :/ Alıp aynısını atmicam zaten, ne tarz istiyorlar, hangi konulara değineyim felan bir rehber olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 mülakatları da anlatabilir mi kimse? Yükseklisans için girilen mülakatlar, sınav sorusu gibi sorular mı soruyolar yoksa statement of purpose gibi amaç - istek odaklı mı soruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar