Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niyet Mektubu

Lancester

Öne çıkan mesajlar

Lancester said:

aquila said:

mastersa birak cocukken aldigin dergileri, lisansta naptin onlardan bahset.

Yarım donem erken bitirdigimi,kluplerde yonetim tarafında rol aldıgımı,seminar duzenledgimizi,ucretsiz universitede kurs acıldgını falan yazdım.Bunlar olur sanırım di mi?

Edit 1: Dersler hakkında bilgi vermiyorum zaten transkript yolluyorum

best falan mı
Sosyal ağlarda paylaş

Viseroy said:

Lancester said:

aquila said:

mastersa birak cocukken aldigin dergileri, lisansta naptin onlardan bahset.

Yarım donem erken bitirdigimi,kluplerde yonetim tarafında rol aldıgımı,seminar duzenledgimizi,ucretsiz universitede kurs acıldgını falan yazdım.Bunlar olur sanırım di mi?

Edit 1: Dersler hakkında bilgi vermiyorum zaten transkript yolluyorum

best falan mı

Best?
Sosyal ağlarda paylaş

Lancester said:

Hayir anlamiyorum bu foruma geleli 1ay veya daha az oldu.Ne yazildiysa hep trollendi.Surda bir sey danismisim cevaptan cok elestiri var.

Oturur kendim yazarim fakat herkes garanti olsun diye kontrol ettiriyor veya yazdiriyor.Gercek hayatta itibar goremeyenler,bilgisayar basinda milleti ti ye alarak mi sayginlik goruyor burda.

konu hakkında bilgili olup spesifik sorular sorsan herkes yardımcı olur.ama bu kafada gelip paticikten medet umarsan tabi ki tiye alınırsın. zaman harcamak lazım biraz.

istediğin üniversitenin istediği bi format vardır. ona göre yazıp okulda ingilizce okutmanlarına veya referans istediğin hocalara kontrol ettirebilirsin. zaten mülakatta o yazdıklarınla alakalı sıkıştırabilirler seni. neysen onu anlat bence.
örnek format:
http://www.awc.metu.edu.tr/handouts/Statement_of_Purpose_(Letter_of_Intent).pdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...