Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 allahim tatilde geri geldi yine basladi kart kurt. koyacam resmini buraya asiftenin. cektigim acilari sizde görün.
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 print edip gizlice cekmecesine koy http://1.bp.blogspot.com/-aP3nhvOM8xA/TrvTroRFKsI/AAAAAAAAAKU/n1wq9GvCF70/s1600/Lola-Bunny-Warner-Bros-Cartoon.png
Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 büroda benden baska kimse yok hemen anlar. dünyayi bana zindan eder.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 havuç şeklinde çukolata al masasına bırak hergün 1 tane
lemuria Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Norak said: print edip gizlice cekmecesine koy http://1.bp.blogspot.com/-aP3nhvOM8xA/TrvTroRFKsI/AAAAAAAAAKU/n1wq9GvCF70/s1600/Lola-Bunny-Warner-Bros-Cartoon.png ahah çok yaratıcı :)
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ayy canim benim, layt colasini yudumluyup polence konusuyor bugün kü menüsünde ise sert sulu elma var.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Seele said: abi söylicem birgün yüzüne kizim gram kilo vermedin. hergün karsimda kirt kirt yeter lan tavsan gibi diyicem. biliyorum hayati bana zindan edecek sicacak agzima. 2 günde kilo verilmiyor ki. sabret, 3 ay sonra kilo vermeye başlar ya da tam tersine tavşana da dönüşebilir.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Allure- said: sana gizliden ilgi duyuyor ve seninle sevişmek istiyor seele. konu sahibinin gormek istedigi sey yazilmis konu kapanabilir
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Bone said: 2 günde kilo verilmiyor ki. sabret, 3 ay sonra kilo vermeye başlar ya da tam tersine tavşana da dönüşebilir. teorik olarak kilo vermek ve tavsana donusmek birbirine ters eylemler degil, hatan var bone
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 az sonra aticam capsi albüme bakarsiniz.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Ardeth said: teorik olarak kilo vermek ve tavsana donusmek birbirine ters eylemler degil, hatan var bone denemeden bilemeyiz, ben sırf bu yüzden her gün pizza yiyordum bi ara (belki ninja kaplumbağa olurum diye)
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Ben de iyi birisi olmaya çalışıyorum belki şirinleri görürüm diye..
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Bone said: Ardeth said: teorik olarak kilo vermek ve tavsana donusmek birbirine ters eylemler degil, hatan var bone denemeden bilemeyiz, ben sırf bu yüzden her gün pizza yiyordum bi ara (belki ninja kaplumbağa olurum diye) Bu bakış açısıyla, nerdeyse her şeye birbirinin tersi muamelesi yapabiliriz bence mantıklı değil. Ayrıca ninja kaplumbağlar mutasyon sonrası ninja kaplumbağ oluyor pizza yedikleri için değil.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ardeth genetikçi adamsın, mutasyon konusunda bi yardım etsen diyorum
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Admin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 O kadin "arda bey" cikmasin?
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 evet yaz geldi ve havucu birakip karpuza basladi. arada ilginc seyler anlatiyor. gecen 7 yildir beraber oldugu ve evlenme teklifini kabul ettigini ama ardindan adami nasil biraktigini anlatti. vay vicdansiz kari diyince. kendimce sebeplerim var felan fistik. ben espiri yapinca ve gülünce. biliyormusun kadinlar güldüren erkeklerden hoslanir dedi. asdsadfas. katalanca kursuna gidiyor herif barcadan geliyor.
Öne çıkan mesajlar